Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2015 İlkbahar Saç Trendleri >>
0

2015 İlkbaharında moda dünyasında ön plana çıkan bohem giyim tarzı, doğal görünümler ve modern abartılı formlar saç trendlerini de etkiliyor. Doğru seçilmiş bir saçın kombini pozitif anlamda etkilediği bugünlerde hem gündüz hem de gece tercih ettiğiniz modeller büyük önem taşıyor. Yeni sezonda ön plana çıkan ve mutlaka denemeniz gereken pratik 7 saç trendini sizin için bir araya getirdik.

 

  1. Atkuyruğu 

  

 

 

 

 

 

Hem gündüz hem de gece vakitlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz atkuyrukları 2015 İlkbaharında sıklıkla karşımıza çıkacaklar. Özellikle ince yüz şekillerine yakışan atkuyruklarını örgülerle, çift tokalarla ya da farklı aksesuarlarla kullanarak popüler trende kendi yorumunuzu katabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

2. İri Topuzlar

 

 

 

 

 

Tasarımlarda sadeleşen moda dünyası söz konusu saç olduğunda daha modern ve iddialı formlara geçiş yapıyor. 1920'li yıllardan bu yana özellikle davetlerde tercih edilen bir model olan topuzlar bu sene büyük formlarla karşımıza çıkıyorlar. Daha çok ince ve sivri yüzlere yakışan iri topuzları örgülerle sporlaştırarak gündüz saatlerinde de kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

3. Bohem Dalgalar

 

 

 

 

 

20. Yüzyıl'ın Paris'inde ortaya çıkan bohem yaşam tarzı yenilenmiş haliyle 2015 İlkbaharında modadan saç trendlerine kadar herşeyi etkisi altına aldı. Sarı saçlı kadınlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek bohem dalgalar, skinny denim pantolonlarla, oduncu gömlekleriyle ve maksi elbiselerle kusursuz bir uyum yakalıyor.

 

 

 

 

 

 

4. Islak Görünümler

 

 

 

 

 

Deniz altındaki yaşam ve mistik öğelerden ilham alan tasarımcılar için ıslak görünümlü saçlar yeni sezonda büyük önem taşıyor. Yaz aylarında pratik bir şekilde yapabileceğiniz ıslak saçları kot şortunuzdan mini elbisenize kadar pek çok farklı parçayla rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Uzun yüz tiplerine sahip kadınların özellikle yakıştığı ıslak saçlar pratiklikleri nedeniyle uzun süre bizimle olacaklar.

 

 

 

 

 

5. Saç Aksesuarları

 

 

 

 

 

Aksesuarların önemini arttırmasıyla çeşitli parçaları farklı bölgelerde kullanmayı sevenler tarafından hazırlanan saçlarda değişik parçalar dikkatleri çekiyor. Ensede biten topuzlarla kullanmanızı tavsiye ettiğimiz bu aksesuarlar davetlerde fark edilebilir bir stile sahip olmanıza yardımcı olacaklar.

 

 

 

 

 

 

6. İri Dalgalar

 

 

 

 

 

Her sezon farklı boyutlarda karşımıza çıkan dalgalı saçlar kullanım alanlarının genişliği sayesinde vazgeçilemeyen trendler arasına girdiler. Yeni sezonda yandan ayırarak kullanmanız gereken iri dalgaları gündüz kahve içmek için dışarı çıktığınızda da akşam  katıldığınız kokteyllerde de rahatlıkla tercih edebilrsiniz.

 

 

 

 

 

 

7. Örgüler

 

 

 

 

 

Bohem akımın yansımalarından biri olan örgüler 2015 İlkbahar sezonunda da sıklıkla tercih edebileceğiniz trendler arasında yer alıyorlar. Açık saçlara eklenen örgülerden, tüm saçı kapsayan modellere kadar farklı çeşitlerde kullanılabilen örgüleri farklılık yaratmak için düğün gününüzde bile kullanabilirsiniz. Yeni sezonda en popüler model ise yandan ayrılarak bol örülen saçlar...


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr