Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Sezonunda Terk Etmemiz Gereken Trendler >>
0

Sürekli değişen moda dünyasında kimi trendler oyuna dahil olurken kimileri de fazlasıyla tekrarlandığı için oyundan düşmeye devam ediyorlar. Siyahın bahar rengi seçildiği, dünyadaki yaşamın ötesinde bir dünyadan ilham alındığı 2015 İlkbahar/Yaz sezonu da kendi kurallarını kararlı bir şekilde ortaya koymaya devam ediyor. Maskülen formların rahatlıkla buluştuğu, yıllardır kendini tekrarlayan trendlerin hızlı bir şekilde kenara atıldığı yeni sezonda genç görüntüler ve dinamık kombinasyonlar ön plana çıkıyor. Peki bu kadar yeniliğin dolabımıza bombardıman halinde girmeye çalıştığı yeni sezonda, raflarda yeni ürünlere yer açmak için hangi trendleri geride bırakmalıyız? 

1. Aynalı Gözlükler

Karşımızdakinin bizi ayna olarak kullanmasına yardımcı olan ve neredeyse hemen hemen her ünlünün yaz stilinde görneye alıştığımız aynalı gözlükleri uzun süreliğine bir kenara kaldırmanın vakti geldi. Yeşili, sarısı, mavisiyle uzun süre gönlümüzü hoş tutan aynalı camlar, abartılı görünümlerin bir kenara atılmasıyla birlikte oyunun dışında kalan parçalar arasında başı çekiyorlar.


2. Apoletli Ceketler / Gömlekler

Kendimizi herhangi bir orduya mensup hissetmemizi sağlayan apoletler de 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda bize veda ediyorlar. Gömleklerin her zamankinden daha da popüler hale geldiği yeni sezonda tasarımlarda manşet detayları ön plana çıkıyor. Kalın manşet ve yakaya sahip gömlekleri kombinlerimize dahil ederken apoletlerle birlikte galaksilere de bir süre veda etmemiz gerekiyor.

 

3. Belde Gömlek Akımı

Grunge akımın yayılmasıyla birlikte ısınma aracı olmaktan çıkıp aksesuara dönüşen gömlekler 2015 yılında hak ettikleri yere yeniden yükseliyorlar. Özellikle kot şortların ve jean pantolonların tamamlayıcısı olarak bele bağlı olarak bize eşlik eden ekose gömlekler bu bahar omuzlarımızdan bize doğru tepeden bakacaklar.

 

4. Deri Detaylı Ceketler

Kombinlere kattıkları şıklık ve gündüzden geceye sağladıkları kolay geçişle hepimizin yıldızı olan deri detaylı parçalar yeni sezonda yavaş yavaş etkilerini yitiriyorlar. Kemerlerin yeniden oyuna dahil olduğu 2015 sezonunda gömleklerden fırsat bulan kemerler bizlere eşlik ediyorlar.  Bu akımın en dikkat çekici yanı ise kemerlerin farklı şekillerde bağlanması...

 

5. Boyfriend Jean

Doyasıya yırttığımız, bol kesimiyle kendimi zayıf hissettiğimiz boyfriend jeanlere biraz ara vermemizin zamanı geldi de geçiyor. Gömlekten crop-top'a kadar pek çok farklı ürünle kombinlenerek karşımıza sunulan yırtık pantolonları bir kenara bırakarak sizi olduğunuzdan uzun ve zayıf gösterecek İspanyol paça pantolonlara geçiş yapmanız gerekiyor.

 

6. Şeffaf Etekler

Hemen hemen her davette karşımıza çıkan ve ünlüler arasında çok çabuk yayılan trendlerden biri olan şeffaf etekleri bir süreliğine dinlendirmemiz gerekiyor. Fazlasıyla tercih edildiği için kısa sürede sıkıldığımız bu etek modeli yerini derin yırtmaçlara bırakıyor. 

 

7.Tül Etekler

Giydiğimizde bizi Carrie Bradshaw gibi hissettiren tül etekleri en kısa zamanda sandıklara kaldırmanız gerekiyor.  Romantik görünümlerin popülerliğini yitirdiği yeni sezonda etek altına giyilen pantolonlarla oluşturan maskülen tarzlar ön plana çıkıyor. Cesaret istediğini bildiğimiz bu trendi başarılı bir şekilde uygularsanız taklit edilemeyen bir tarzın da sahibi olabilrsiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr