Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Sezonun Güzellik Sırları >>
0

Yavaş yavaş yeni sezonun kapılarını aralamaya başladığımız bugünlerde sadece gardırobumuz değil güzellik ritüellerimiz ve makyaj tercihlerimiz de güncelleniyor. Dolayısıyla kıyafetlerdeki değişim kadar güzellik alanındaki değişimler de bizi bir hayli heyecanlandırıyor. 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda klasik görümülerde ışıltıları ve simleri daha sık göreceğiz. Sade çizgisinden ödün vermeyenlere de makyajsız makyaj görünümlerinin yine fazlasıyla popüler olduğu müjdesini verelim. Saçlarında biraz değişiklik istiyorsan yeni sezon görünümüne biraz renk katman gerektiğini domine ediyor. Yazın hem rahat hem tatlı modeli örgüler ise demode olmaktan çıkıp tekrar hayatımıza giriyor. Ayrıca ıslak saçları da bu yaz fazlasıyla göreceğiz. Anlayacağın yeni sezonun güzellik cephesi oldukça hareketli. İşte bu ilkbahar/yaz döneminde bizleri bekleyen ana güzellik trendleri…

 

 

 

 

Işıltı Kat

Bu sezon makyajda yine ışıltılar hâkim olacak. Günlük makyajında metalik dokuları ve simleri kullanmaktan çekinme. Hatta biraz daha ileri giderek kristal taşları da kullanabilirsin. 2019 İlkbahar/Yaz defilelerindeki gibi ışıltıları ister buğulu göz makyajıyla birlikte, ister sadece göz pınarlarında istersen de kirpik diplerinde kullanabilirsin. Bu sezon ayrıca pırıltılar dudaklara da iniyor. Makyajını daha iddialı hale getirmek dudaklarına sim sürerken yüzünün geri kalanında tamamen sade hatta yok gibi bir ten makyajı uygulamayı unutma.  

Geometrik Çizgiler

Göz kapağına çekeceğin tek bir çizgiyle bile cool görünmek harika değil mi? Geçtiğimiz sezon fazlasıyla gördüğümüz geometrik çizgiler yeni sezonda da varlığını sürdürüyor. İster düz, ister geometrik istersen de renkli… Çizgini nasıl çekeceğin sana kalmış. Tamamen özgür olduğun bu trendde sanatsal denemeler yaparken görünümün farklı bir boyut ve orjinallik kazanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastel Bakışlar

Tek başına far kullanmayı daha çok seviyorsan koleksiyonuna bu sezon bolca pastel tonları eklemeni öneriyoruz. Geride bıraktığımız kış aylarında dominant olan yoğun bakışların yerini bahardan itibaren daha soft bakışlar alıyor. Soft olduğu kadar güçlü tonlardan oluşan bu renkalası ısınan havalar ile birlikte göz makyajının olmazsa olmazı olacak. İstersen göz kapağının tamamına uygula, istersen de eyeliner ile birleştir. Seçim senin.

Tatlı Tonlar

Güneşin içini ısıtması, kuşların cıvıltsı ve açan çiçeklerle birlikte saçlarına da biraz renk getirmenin tam zamanı. Yeni sezonda moda dünyası seni hem tatlı hem de cesur olmaya davet ediyor. Sıcak iklimin ruhu yeni sezonda pembe tonları ile kendini gösteriyor. Enerjik ve canlı bir görünüm elde etmek istersen bu şeker tonlarına bir şans ver.

 

 

 

 

 

 

Havalı Örgüler

Bir zamanlar oldukça popüler olan fakat sonra ününü kaybeden ve demode olan örgüler eski şaşalı günlerine geri dönüyor. Bu yaz klasik örgüler giderek çoğalacak ve güçlü bir duruş sergileyecek. Ayrıca yaz sıcağında sağladığı ferahlık ve konforu da paha biçilemez.

Bebe Perçemler

Sezonun belki de en iddialı saç trendlerinde bebe perçemler. Alabildiğine kısa kesilen perçemler görünümüne hem nostaljik hem de asi bir görünüm katacak. Biraz cesaret gerektirse de neyse ki yaz aylarına hala zaman var. 2019 yazında zirveye oynayacak bu modeliçin cesaretini toplamaya başlamanı öneriyoruz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Islak Doku

Güzelliğinde hem modern hem de minimal bir görünüm elde etmek istersen ıslak saçlar doğru tercih. Duştan sonra saçlarını düzeltmeden ve kurutmadan çıkmanın rahatlığıbu bu yaz fazlasıyla yaşayacaksın. Tek yapman gereken ıslak saçının dağınık mı yoksa prüzsüz mü durmasını istediğine karar vermek. Uygulayacağın ürün ile saçını sabitlediğinde sokakların tozunu atmaya hazır olacaksın.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr