Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezon Alarmı: Ugly Sneaker >>
0

Ayakkabı deyince senin için de akan sular duruyorsa yalnız değilsin. Sonuçta biz kadınların en büyük tutkusu ayakkabılar, stilimizin en önemli tamamlayıcıları. Hâl böyle olunca her sezon değişen trendlerle gardırobumuza eklenecek model listesi de giderek kabarıyor. Özellikle son dönemlerde görünümüyle tüm ayakkabıları geride bırakan ugly sneaker’lar Bella Hadid, Chiara Ferragni gibi yeni nesil stil ikonlarının favori parçası. Adından çirkin olduğu yanılgısına düşünüyorsan yanılıyorsun. Çünkü bu modeler cazibesini büyük formlu görünümlerinden, farklı renk kombinasyonları ve kalın tabanlarından alıyor. Athleisure tarzınla sokak stili yıldızları gibi görünmek istiyorsan ugly sneaker kesinlikle biçilmiş kaftan. 90’ların tarzını avangart bir çizgiyle yorumlayan bu tasarımlar sokak stilinin yeni ‘it’ parçalarından. Anlayacağın bu akıma kendini kaptırmanın tam zamanı. Baharın kapımızı çalmasıyla sokaklarda daha sık görmeye başlayacağımız ugly sneaker’ları nasıl kombinleyeceğin konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsan doğru yerdesin. Sokak stili yıldızlarının kombinlerini senin için mercek altına aldık ve ilham dolu öneriler hazırladık.

 

 

 

 

 

Ugly sneaker’ları sokak modasında cool bir şekilde kullanmak için Estelle Pigault gibi boyfriend kesim, deri görünümlü pantolon, oversized ceket ve renkleriyle uyumlu tişörtünle kombinleyebilirsin. Görünümünü daha sadeleştirmek istersen Kendall Jenner gibi farklı kesimlerdeki jean pantolonlarla giymeyi dene. Özellikle kısa paça bol kesim bir jean ve ayakkabına uygun bir çorap ile giydiğinde çok cool görüneceğine emin olabilirsin. İstersen Gilda Ambrosio gibi bu ayakkabıları etek ve şortlar ile de rahatlıkla kombinleyebilirsin. Eteğin zarif çizgisi ve ugly sneaker’ın avangart tarzı ile âdeta zıtlıkların uyumunu yakalayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eteğin üzerine giyeceğin bol tişört ve sweatshirt ile de fazlasıyla havalı bir görünüm elde edebilirsin. Aykırı görünümünü ufak formlu el çantaları veya bileğe takılan clutch’lar ile dengeleyebilirsin. Düz kesim eteklerin yanı sıra pilili etekler de bu ayakkabılarla ideal bir birliktelik yakalıyor. Asimetrik kesimli pilili eteklerini de düz bluz veya t-shirt’ler ve oversize mont ile tamamlayarak dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ugly sneaker’ların en güzel yanı alabildiğine uyumsuz görünüp her parça ile alabildiğine uyumu yakalayabilmesi. Zira Caro Daur gibi sokak stili yıldızları ugly sneaker ve midi bir elbiseyle bile harika görünebileceğinin kanıtı.

 

 

 

 

 

 

 

Sıra dışı bir tarz oluşturmanın anahtar parçası olan bu modeleri nostaljik görünümlü elbiselerle de bir araya getirerek farklı ve iddialı bir stile sahip olabilirsin. Puantiyeli veya çizgili salaş elbiselerini ugly sneaker ile giyerek sıra dışı bir tarz yaratman mümkün. Elbiselerin nostaljik havası ve sneaker’ların avangart duruşu bir araya geldiğinde ortaya oldukça dikkat çekici bir tarz çıkacağından emin olabilirsin. Eğer tüm dikkatleri ayakkabına çekmek istersen önerimiz üzerindeki kıyafetleri nötr renklerde seçmenden yana. Rahatlıkları bir yana kalın topuklu, rengârenk ve aykırı görünümleriyle de dikkat çeken ugly sneaker’ları uzun bir süre daha moda sahnesinde göreceğiz. Bizden sözylemesi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr