Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Sezonda Nail Art Trendleri Neler? >>
0

 

 

 

Nail art trendleri modanın değişimine ayak uydurarak günlük hayatımıza adapte oluyor… 2022 yaklaşırken bizleri hangi oje ve tırnak trendlerinin beklediğini merak ediyoruz. 2021-2022 kış döneminde uygulayabileceğimiz manikür trendleri ve göz alıcı renkler bizi sabırsızlandırdı ve seninle paylaşmak istedik! :)

 

 

 

1.Detaylı ve Vurgulu Tırnaklar!

Jel tırnak uygulamaları fazlasıyla popüler olmuşken bu trendin biraz daha yükseldiğini görüyoruz. Bu yükselişe eşlik eden detaylı vurgular bizi heyecanlandırıyor! Tek ya da iki parmak üzerine kondurulmuş kalp, yıldız ya da çiçek çıkartmaları oje uygulamalarına renk katıyor. Nail art trendleri için 2021-2022 kış dönemi çok renkli geçecek…

 

2.Fransız Manikürüne Farklı Bir Bakış!

Bildiğimiz Fransız manikürüne farklı bir bakış açısı geldi ve bunu mutlaka değerlendirmeliyiz! Standart beyaz uçlu Fransız manikürüne farklı boyutlar katmak bu sezon çok moda… Tırnak uçlarına uygulayacağın canlı renkler veya tırnak kenarlarına dikey olarak sürebileceğin farklı renkler heyecan verici bir görüntü yaratabilir! :)

 

 

 

3.Nötr Yaklaşım!

Sadeliğin gücünü nail art trendleri içerisinde bu sezon fazlasıyla göreceğiz! Nude tonların hakim olduğu bu trend için pembe veya krem rengin alt tonları kullanmak hoşuna gidebilir. Üstelik bu uygulama her ortam için fazlasıyla ideal… Sıcak ve sade görünüm için şimdi beğendiğin tonlardan birini seç ve uygulamaya başla! :)

 

4.Havalı ve Çarpıcı!

Sivri uçlu uzun tırnaklar her zaman günlük hayat için uygun olmasa da yeni sezonda fazlasıyla göreceğimiz bir trend… Podyumdan hayatımıza uzanan bu trend içerisinde ister renkli Fransız manikürleri ister simli parlak tonlar kullan!

 

 

 

5.Biraz Işıltı!

2021-2022 nail art trendleri içerisinde ışıltıya fazlasıyla yer var! Göz alıcı simli ojeler veya yapay elmas süslemeli tırnak çıkartmaları yeni sezonda bizimle… Kristal görünümün ışıltısı özel davetlerde veya buluşmalarda seni birkaç adım öne çıkarabilir! İster Fransız manikürü şeklinde ister tüm tırnak üzerine ışıltılar ekle, kendini yansıt! :)

 

6.Doğadan İlham Al!

Doğanın gücüyle birleşen moda akımları devam ediyor… Buna nail art trendleri de dahil! Zebra, leopar desenleri veya çiçek baskıları 2021-2022 kış sezonunda bizi doğayla buluşturuyor! Ojeleri şekillendirmek için kullanılan ince çubuklarla ve birkaç farklı renk tonuyla evde dilediğin deseni tırnaklarına uygulayabilirsin. :)

 

 

7.Vazgeçilmez Kırmızı!

Oje seçimlerimizde bizi cezbeden kırmızı tonlar her mevsim tercihlerimiz arasında yer alıyor. İçimizi ısıtacak kırmızılar 2021-2022 sezonu için nail art trendleri listesinde üst sıralara yerleşti bile! Sen de sevdiğin kırmızı tonları seç ve tırnakların tüm dikkatleri üzerine çeksin! :)

 

 

2021-2022 kış sezonunda hangi nail art trendleri ile tırnaklarımızı canlandıracağımızı öğrendik… Şimdi renklenme zamanı! :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr