Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kombinlere Asi Dokunuş: Vegan Deri! >>
0

 

 

Değişen mevsimler bizlere farklı dokuların enerjisini de getiriyor… Trikoların sıcaklığı, sweatshirtlerin yumuşaklığı ve tabii ki vegan deri dokunun güçlü etkisi! Bütün bunların arasında yeni sezonda birkaç adım önde olan vegan deri dokulu parçalar heyecan verici… Biz de vegan deri parçalarla kombin önerileri oluşturup senin için harika fikirler getirdik! :) Hadi başlayalım…

1.Havalı Pantolon Seçimi!

Vegan deri dokunun asi yanını pantolonlar üzerinde görmek mükemmel… Buna örnek olabilecek wide-leg vegan deri pantolon ile trikoları birleştir ve tarzını yansıt! Bol paça formu ve kusursuz görünümü ile postallar veya topuklu kısa çizmeler eşliğinde bütünlük yakalaman mümkün… :)

 

 

 

2.Güçlü Vegan Deri Ceket!

Deri dokunun yarattığı güçlü etkiyi her parçada görmek mümkün… Bu parçalardan biri ceketler! Vegan deri doku ile yükselişe geçen ve aynı zamanda etkileyici detaylarla ön plana çıkan ceket modeli favorin olabilir. Kuşaklı yapısı ve düğme detayı ile günlük hayatında kombinlerine havalı bir görünüm katabilirsin! :)

 

 

 

3.Taytların Vegan Deri Yükselişi!

Her mevsim vazgeçilmezimiz olan taytların mevsime uyarlanmış bu formu çok hoşuna gidecek! Vegan deri dokulu ve fermuar detaylı tayt modeli kombinlerinin kahramanı olacak… Bedeni saran rahat yapısı ve feminen detayları ile triko kombinlerinde bu parçayı tercih edebilirsin! :) Sıcacık kombin önerileri ile vegan deri dokuların keyfini çıkar…

 

 

 

4.Feminen Etki: Deri Büstiyer

Yaz bitmiş olabilir fakat büstiyerleri kombinlerimize dahil etmeye devam… Vegan deri dokulu büstiyer modeli akşam için planlanan kutlama davetine, özel buluşmalarına farklılık katacak! Feminen etkili görünümü ve kusursuz detaylarıyla bu parça kurtarıcın olacak… Günlük hayatında ise ister jeanlerle ister taytlarla kombinle! :)

 

 

 

5.Farklı Bir Jogger!

Jogger pantolonlar evde, dışarıda veya spor zamanlarında bize rahatlık veren parçalar arasında yer almayı çoktan başardı! Farklı formlarla karşımıza çıkan jogger şimdi vegan deri haliyle bizi büyülemeye hazır… Vegan deri jogger pantolon ofis günlerinde blazer ceketlerle birleşerek çarpıcı bir görünüme ulaşmanı sağlayabilir! :)

 

 

 

6.Aranan Gömlek Bulundu!

Gömlekler kombin önerileri içerisinde her zaman kurtarıcı oluyor… Buluşmalar, iş günleri veya günlük hayat. Peki birçok alanda kullanabileceğin gömleklerin vegan deri haline ne dersin? Biraz maskülen biraz çekici! Tüm bunları bir arada bulabileceğin vegan deri gömlek seni bekliyor… İster aynı dokudaki deri pantolonlarla birleştirip takım oyunu kur ister jeanlerle buluşturup havalı detayları yakala! :)

 

 

 

7.Mini Eteklerin Dansı!

Kış geliyor diye mini etekleri bir kenara bırakmak olmazdı… Vegan deri mini etek ile bu formun keyfini yeni mevsimde de çıkarabilirsin. Feminen etkinin dozunu artıracağın bu parçayı blazer ceketle ve uzun çizmeyle kombinleyip ofis gülerini, özel buluşmalarını en iyi şekilde değerlendir! Aradığın çekici ve etkileyici ayrıntılar bu parçada! :)

 

 

 

8.Deri Blazer ile Klasikliğin Gücü!

Blazer ceketler klasik görünüm için ideal… Şimdi bir de vegan deri blazer ceketlerle kurduğumuz yakın dostluk bu klasikliği fazlasıyla destekliyor! Deri görünümün çarpıcılığı, blazer formun klasikliği birbirine çok yakıştı… Deri blazer ceket modelini dilediğin gibi mini eteklerle, skinnylerle veya bol paça pantolonlarla kombinle ve göster kendini! :)

 

 

 

9.Pileli Vegan Deri!

Bilinen pileli görünüm vegan deri haliyle karşına çıktı! Midi etek formunun pileli hali her sezon çok seviliyor. Yeni sezonda kombin önerileri içerisinde bu görünüme dahil olan vegan deri doku ise kalbimizi çalmayı başardı… Şimdi postallar, çizmeler ve trikolar bu parça ile kombinlenmeyi bekliyor! :)

 

 

 

10.Deri Kombinlere Cool Etki!

Trençkotların kombinlere kattığı cool etki tartışılmaz… Fakat bu formun vegan deri haline de hayır diyemeyiz! Kemerli uzun ceket modelinin vegan deri dokusu topuklu çizmelerle adım atacağın sokaklarda seni birkaç adım öne çıkarabilir… Üstelik sokak stilini yükseltmenin yanında iş günlerinde de onu üzerinde taşımak fazlasıyla havalı olacak! :)

 

 

Vegan deri parçalarla dikkat çeken kombin önerileri senin de hoşuna gittiyse daha fazlası için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr