Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Vinyl Dudaklar Geri Döndü >>
0

Bu kışın parlak geçeceği haberini podyumlardan almıştık. Parlak detaylar, simler ve metalik efektler kıyafetlere olduğu gibi makyaj trendlerine de yansıdı. En dikkat çeken makyaj trendlerinden birisi de Vinyl dudak parlatıcıları oldu. Vinyl dudak parlatıcıları yoğun renk veren pasparlak dudak ürünleri.

Sonbahar - Kış defilelerinde tüm dikkatleri üzerine çeken Vinyl dudaklar kırmızı ve bordo renklerde göründü. Moda haftaları adım adım yaklaşırken sık görmeye başlayacağımız bu trend için hazırlıklı ol deriz. Pasparlak dudaklara elbette aydınlık ten makyajları eşlik edecek. Parlak dudaklarını aydınlık bir fondöten ve aydınlatıcı ile tamamlamalısın.

                              

Vinil dudakları evdeki malzemelerinle de elde edebilirsin. Sevdiğin koyu renk rujunu uyguladıktan sonra, dudak parlatıcınla yoğun bir şekilde üzerinden geçerek bu görünüme ulaşabilirsin. Yavaş yavaş markalarda görmeye başladığımız Vinyl dudak ürünlerine de Kış sezonunda rahatlıkla ulaşabileceksin. Sonbahar - Kış makyaj trendlerinin en çok konuşulacak trendi olan parlak dudakları kendi stiline uyarla heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr