Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Ünlülerin Güzellik Sırları >>
1

Ünlülerin Güzellik Sırları

Sanat ve moda dünyasının bibirinden güzel yıldızlarının güzellik ve bakım sırları hepimizin merak konusu. Ünlülerin formda kalmalarını sağlayan, bakımlı bir cilde ve vücuda sahip olmalarını sağlayan küçük sırların bir kısmıyla karşınızdayız.

Miranda Kerr

Victoria’s Secret modellerinden Miranda Kerr sırrını limona borçlu olduğunu söylüyor. Banyo yaparken suyuna limon karıştırdığını, limonun metabolizmasını hızlandırdığını, zayıflamasında ve vücudunun daha iyi temizlenmesinde etkili olduğunu ve belirtiyor. 

Adriana Lima

Doğallığıyla herkesi büyüleyen model, yüzünde sivilce çıkacağını hissettiği anda yüzüne çay ağacı yağı sürüyor. Nemlendirici olarak  hindistan cevizini kırıp suyunu yüzüne yediren Lime, böylece cildinin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor .

Barbara Palvin

Barbara Palvin, haftada bir mutlaka masaj yaptırıyor. Cildini makyajla buluşturmayı sevmeyen güzel, cildin gün içerisinde mutlaka hava alması gerektiğini savunuyor. Bunun yanında günde en az iki defa yüzünü çok soğuk suyla yıkıyor. Yüzünün gözeneklerinin sıkı kalması içinse gece yatarken mutlaka bir bardak süt içiyor.

Eva Longoria

ABD’li film ve sinema yıldızı Eva Longoria günde 2 -3 saat aralıklarla mutlaka yemek yenmesi gerektiğini ve bu şekilde vücudun kilo vermede daha başarılı olduğunu söylüyor .

Naomi Campbell

Britanyalı süper model cildinin güzelliğini ılık süt banyosuna borçlu. Naomi Campbell, selülit oluşumunu engellemek için her duşta bacaklarını kahveyle oluyor.

Karolina Kurkova

Victoria's Secret’ın Çek asıllı modeli cildinin temizliğinde limon suyundan yararlanıyor ve böylece cildini ölü hücrelerden arındırıyor.

Madonna

Yıllara meydan okuayn star, makyajının temizliğine çok önem veriyor ve makyajını mutlaka yaban mersini özlü bir tonikle temizliyor. Diğer yandan, Madonna, sporun mutlaka yapılması gerektiğine ve insanı güzelleştirdiğine inanıyor.

Megan Fox

Megan Fox  güzel bir görünüme sahip olmak için kaşlarınızı belirginleştirmenizi öneriyor, bu makyaja ek olarak kırmızı rujun da sade ve ayrı bir güzellik katacağını belirtiyor .

Gözlerinize abartılı bir makyaj yapmadan da rimelle ön plana çıkarabileceğinizi Megan Fox zayıflamak içinse spor düşkünü olmadığını, bu konuda öğünlerden önce bir bardak suya katılan elma sirkesi ile formunu koruduğunu belirtiyor .

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr