Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Şıklığın Tamamlayıcısı İri Kolyeler >>
0

Şıklığın Tamamlayıcısı İri Kolyeler

Aksesuar seçiminde oldukça seçici olan kadınlar için, yeni sezonda kolyeler farklı stil ve renkleriyle vitrinlerdeki yerini aldı. Yeni sezonun en trendy aksesuarı olan kolyeler; metal, gold detayları ve büyüklükleriyle dikkat çekiyor.

Son yıllarda kombinlerin en büyük tamamlayıcısı olan aksesuarlar için kesinlikle büyük kolyeler diyebiliriz. Zincir ve tasma gibi modelleriyle dikkat çeken kolyeler, inanılmaz bir tarz yaratıyor. Büyük kolyeleri kombinlerken dikkat edilmesi gereken şey ise düz bluz ve kazak gibi parçalarla kullanmak. Özellikle düz basic bir tişörtün üzerine büyük bir kolye taktığınızda, spor bir görünümün bambaşka bir stile kavuşarak nasıl şık bir kombin oluşturduğunu göreceksiniz. 

                                                                      

Önceden sadece gece kıyafetlerinin, elbiselerin üzerine kullanılan büyük kolyeler, yeni trend ile birlikte günlük parçalarla da kullanılmaya başlandı. Eğer kalın bir kolyeyi, günlük kıyafetlerinizin üzerinde kombinliyorsanız, başka takı takmamaya özen gösterin. Çünkü kolyeniz, büyüklüğü ve stiliyle zaten yeterince dikkat çekiyor olacaktır.

 

                                                                                   

Yaz sezonunun en göz alıcı trendleri arasında yer alan büyük kolyeler, kışın da kombinlerin önemli bir parçası haline geldi ve özellikle gömleklerin yakalarına takmak için kullanılmaya başlandı. 

                                                                              

Modayı yakından takip eden kadınların hem günlük spor kombinlerinde hem de gece kombinlerinde kullandıkları büyük kolyeler, artık sokak stilinin de en önemli aksesuarlarından biri. Çabasız bir şıklık için, takı kutunuzdan büyük kolyeleri eksik etmeyin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr