Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Tırnaklarda Metalik Oje Trendi >>
0

Bu yaz tırnaklar parlayacak. Son zamanların en sevilen makyaj trendlerinden olan metalik ojeler yükselişe geçti. Birçok makyaj firmasının çıkardığı metalik ojeler, bu sezon normal yapıda ki ojeleri gölgede bırakacağa benziyor.

Sonbahar – Kış sezonunda defilelerle sinyali verilen bu trend kısa sürede tüm dünyada uygulanmaya başladı. Gümüş, altın ve rose renkleri en çok beğenilenler arasına giren metalik ojelerin birçok farklı rengi mevcut. Bazı kişiler metalik oje sürülmüş tırnakları alüminyum folyoya benzetse de biz bu trendi çok sevdik. :) Bazı defilelerde ise metalik tırnaklar taşlarla süslenmiş halleri ile karşımıza çıkıyor.Kendi zevkine göre rahatlıkla kullanabileceğin metalik ojeleri, ister tüm tırnaklarına sürebilir veya nail art yapabilirsin. Bizim senin için seçtiklerimiz ise şöyle;

                                         

Tüm tırnaklara uygulanan metalik ojeler hem çok gözalıcı hem de çok şık görünmüyor mu? Bu tarz ojeleri desenli ve karışık kıyafetlerle tercih etmemekte fayda var. Boyfriend bir jean, basic bir tişört ve salaş bırakılmış saçlar ile çok şık görüneceksin.

                                                  

Biz bu nail artlara ba-yıl-dık! Hem günlük kullanıma uygun hem de çok trend olan bu nail artların uygulanması ise çok basit. Sen de metalik bir oje kap ve trendi yakala :)

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr