Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Met Gala 2016 Kırmızı Halı >>
0

1948 yılından beri her yıl Kostüm Enstitüsü tarafından düzenlenen Met Gala New York Metropolitan Müzesi’nde gerçekleşiyor.Mayıs ayının ilk haftası düzenlenen serginin açılış gecesiyle birlikte yaz boyu ziyaretçilere açık kalıyor.

Moda endüstrisinin en büyük sosyal olaylarından biri olarak kabul edilen Met Gala her sene farklı bir temayla organize ediliyor. Bu senenin teması ise 'Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology' oldu. Birbirinden ünlü birçok sanatçının katıldığı geceye Claire Danes, Zac Posen imzalı kıyafetiyle damga vurdu. Işıkların sönmesi ile parıldayan kıyafeti ile davetin en göz alıcı isimlerinden biriydi.

                            

Metalik renklerin kullanımın dikkat çektiği galada birçok isim gümüş ve metal detaylı kıyafetler tercih etti. Metalik renklerin dışında ise her sene olduğu gibi transparan tercihler oldukça dikkat çekti.Davete katılan kişiler arasında Beyonce, Kendall Jenner, Lady Gaga, Gigi Hadid ve Taylor Swift gibi birçok ünlü isim katıldı. Gelelim gecenin en özel kırmızı halı görünümlerine.

                                    

Transparan detaylar ve dekoltelerin dikkat çektiğini daha önce söylemiştik. Bu sene tercihler vücuda oturan elbiselerden yana. Alessandra Ambrossio Balmain tasarımı makrome elbisesiyle çok şık görünüyor. Ayrıca Kylie Jenner'ın da elbisesi Balmain imzası taşıyor. Kendall Jenner ise tercihini Versace tasarımı bir elbiseden yana kullanmıştı.

                                   

Bizim favorimiz olan Alexa Chung, duru güzelliği sade saç ve makyajı ile göz kamaştırıyordu. Ayrıca ceketi ve pantolonuna bayıldık :) Kıyafetinin tasarımcısı ise Thakoon NY. Hemen hemen her giydiğini kendine yakıştıran Taylor Swift'in elbisesi ve ayakkabıları Louis Vuitton' a ait. Miranda Kerr de Louis Vuitton tercih eden isimler arasındaydı. 

                                 

Pudra pembe elbisesi incilerle süslenen Beyonce'un elbisesi Givenchy imzası taşıyor. Ten rengi el çantası ile kombinini tamamlayan Beyonce'un makyaj tercihi ise koyu tonlardan yana. Met Gala'nın en çok konuşulan isimlerinden olan Lady Gaga yüksek platformlu ayakkabıları ve metalik mayosu ile geceye katıldı. Versace tasarımı taşıyan mayosu metalik detayları ile temaya gönderme yapıyor. Yaşlandıkça güzelleşen Nicole Kidman ise Alexander McQuenn tasarımı elbisesi ile hafızalara kazındı.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr