Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Sevgililer Gününe Özel 6 Saç Modeli >>
0

Sevgililer günü için kıyafetin hazır, makyajını da nasıl yapacağını planladın sıra saçlara geldi. Saçlarını nasıl yapacağına bir türlü karar veremediysen bu yazı tam sana göre. Saçların ister uzun ister kısa ister normal bir boy olsun  her stile ve her tarza uygun bir stil mutlaka var. Kıyafetinin tarzına uygun olarak deneyebileceğin pratik evde yapabileceğin saçlarla sevgilinin gözlerini kamaştırabilirsin. Romantik bir akşam yemeği yemeyi düşünüyor veya o günü tamamen baş başa geçirecek olabilirsin. Bizim önerimiz öncelikle saçlarında hafif bir dalga uygulaman sonrası tamamen senin zevkine ve yaratıcılığa kalmış. Dümdüz pırasa gibi saçlar ve bukle bukle saçların modası çoktan geçti.

                     

At kuyruğu, örgülü veya topuz her biri birbirinden doğal görünümlü ve romantik değil mi? Toprak tonlarında bir makyaj ve gülkurusu bir rujla kombinleyerek görünümünü tamamlayabileceğin bu modelleri evde kendi başına yapabilirsin. Atkuyruğu saçlarını V yaka bir gömlek veya triko ile kombinlerken yüzünüzün güzelliğini ön plana çıkarabilirsin. Salaş topuz modelini ise şık bir bluz ve kalem elbise ile tamamlayabilirsin.

                      

Normal boyda bir saç ve kısa saçlılarında yapabileceği modellere geldi sıra. Bu sezon çok moda olan yarım topuzu kendi saçında uygulayarak hem trendy hem de cool bir görünüm elde edebilirsin. Favorimiz örgülü saçlar ile Helenistik bir hava yakalayacak ve sevgilinin başını döndüreceksin.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr