Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Saçlarınla Yenilen >>
2

Yeni sezon ile değişen gardıroplar gibi stillerini de değişme vakti geldi. Yeni sezonun reforme edilmiş ruhu, enerjisi ve çizgisi tabii ki güzellik alanında da kendini gösteriyor. En çok da saçlar alıyor nasibini bu değişim furyasından. Saçlar da adeta kıyafetlerle yarışır hale geldi. Daha salaş ve retro saçları yapmaya alışmanı öneriyoruz. Zira bu kış fazlasıyla bu tarz saçlar göreceksin. Geometrik saç kesimlerinde 90'ların saç aksesuarlarına saçlarda nostaljik bir hava esiyor. Retroya alışamıyorsan daha salaş ve doğal formları deneyebilirsin. Yeni sezon demek, yeni saçlar demek, hadi başlayalım!

 

 

 

Dağılmış Topuzlar

Gelişigüzel topuz yaptığımız saçları ne çok seviyoruz öyle değil mi? Fakat genelde çok dağınık ve düzensiz durduğu için evimizde yapmayı tercih ediyoruz. Öyleyse sana iyi haber! Artık o dağılmış ve düzensiz topuzunla sokakların tozunu attırabilirsin. Artık bu dağınık topuzlar hem havalı hem de kurtarıcın olacak.

Ekstra Hacim

Evet, seni biraz cesarete davet ediyoruz. Çünkü bu kış adeta bir film sahnesinden fırlamış gibi görünen saçları sıklıkla göreceğiz. Über büyüklükteki krepeler, saçlarda tost ve büyük volümler içindeki asi, retro ve güçlü karakteri açığa çıkaracak. Biraz punk biraz da rock-n-roll ruh yeni sezonda sokakların nabzı olacak.

Yeni Uyandım Saçı

Evet, yanlış okumadın. Yatağından kalk, üzerini giy ve makyajını yapıp çık. Saçlarına dokunma bile. Yeni trend yataktan kalkmışçasına salaş saçlar. Hiç bir çaba harcamadan cool görünmek işte bu kadar basit. Umursamaz, salaş ve pratik. Daha ne olsun!

 

 

 

 

 

Jöleye Ne Dersin?

"Hayır" dediğini duyar gibiyiz. Fakat bir daha düşün. Çünkü jöleyle arkaya taranmış saçlar sokak stili yıldızlarının ilgisini çekti bile. Geçtiğimiz sezondan beri devam eden ıslak saç görünümleri devam ederken, arkaya taranmış saçlar bu kış bir adım önde gidiyor.

90'lar Saç Aksesuarları

Gerçekten de modanın her alanda tekerrürden ibaret olduğunu her sezon tekrar tekrar görüyoruz. Bu kez saçlardaki aksesuarlar geri gelenlerden. Hem de bu kez oldukça sağlam adımlarla. Mesela zig zag taçları hatırlar mısın? Hani, bir süre kullanıp sonra demode olduğunu düşünerek burun kıvırdığın. Ya da bir süredir ortalıkta görünmeyen büyük mandal tokalar hafızanın neresinde? Peki ya muz tokalar? Geçmişin tozlu sayfalarına gömdüğün bu aksesuarlar artık en güçlü aksesuarların olacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr