Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Spor Sezonu Başlıyor >>
2

Sonbahar geldi, spor dönemi de başladı. Bütün bir kış kendini yaza hazırlamak için spor yapıyorsun, yaz gelince de spora ara veriyorsun.  Ne de olsa bu bir döngü öyle değil mi? Eylül ayı ile birlikte spor dönemi de tekrar yavaş yavaş başlıyor. Sonuçta sadece kilon için değil sağlıklı bir hayat için de spora hayatında yer vermen gerektiğini unutmamalısın.  Bütün bir yaz ara verdiğin spora tekrar başlarken doğru spor salonunu bulmak, doğru beslenmek ve tabii ki içinde kendini rahat hissedeceğin kıyafetler edinmek yapılacaklar listenin başında yer alıyor. Ayrıca spor giyimin artık sadece spor yapar yaparken giyilmediğini de biliyorsun. Hal böyle olunca spor kıyafetleri de artık daha cool, trend ve aynı zamanda fazlasıyla rahat. Tıpkı OXXO'nun Active Wear koleksiyonu gibi.

 

 

 

Yeni Active Wear koleksiyonunu zengin ürün çeşitliliği ile hem spor yaparken, hem de günlük hayatında bir aktivite de giyebilirsin. Mesela koleksiyondaki renkli tayt ve tişört ikilisini spor ayakkabını giyerek kahve içmeye çıkabilirsin. Ya da koleksiyonda yer alan büstiyerleri sweatshirtler ile kombinleyerek yine spor giyimi sokağa taşıyabilirsin. Sabah veya akşam koşularında, alışveriş yaparken, doğa yürüyüşlerinde hatta evcil hayvanın ile dışarda  zaman geçirirken Active Wear'daki parçalar sana hem konfor hem de cool bir görünüm sağlayacak. Capcanlı renkleri ve kombinasyonlarıyla da sana enerji verecek. Pembe ve mavini dikkat çekici tonlarıyla spor giyimde şıklık yakalaman mümkün. Klasiklerden vazgeçemeyenlerdensen, seride senin için siyah taytlara da yer ayırdık merak etme. Spor yaparken iyi görünmenin motivasyonunu arttırdığı kesin. Fakat rahat olma belki de her şeyden daha önemli. Mesela yogaya da pilates gibi bir spor yapıyorsan genellikle vücudunu kavrayan parçalar giymeye dikkat etmelisin.Ukrayna Şirket Kurulumu Emin ol bol, rahat ve  salaş giyinmek bu sporları yaparken pek de rahat hissettirmiyor. Onun yerine yoga ve pilates yaparken koleksiyondaki büstiyer tayt ikilisini tercih edebilirsin. Hatta ayağına da koleksiyondaki tatlı mı tatlı çorapları da giymeyi unutma. Bu ikilinin üzerine giyeceğin sweatshirtler veya taytın üzerine sadece uzun kollu bodyi giyerek açıkhava koşusuna çıkabilirsin.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Spor şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan bu parçaları üzerinden çıkarmak istemeyeceksin. Bu joggerları istersen serideki romantik çizgideki büstiyerlerle istersen de ceket ve sweatshirtlerle kombinle. Her şekilde sporda ya da sokakta stilinle konuşacaksın. Koşu yaparken, alışverişe çıkarken, sevdiğin bir sporu yaparken ya da ailenle vakit geçirirken Active Wear koleksiyonunu tercih edebilirsin. Bu koleksiyonu sadece kendi içinde değil, farklı parçalarla da kullanabilirsin. Mesela tişörtleri, sweatshirtleri jean pantolonunla giymeyi dene. Spor giyimin sokakta da bir hakimiyeti olduğunu unutma.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr