Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Ne Kadar Cesursun? >>
2

Hazır giyim, aksesuar, makyaj ve saç trendleri olduğu gibi oje renkleri ve oje sürme şekillerinin de trendleri olduğunu biliyor muydun? Söz konusu manikür ve oje renkleri olduğunda tam bir koleksiyonere dönüşüyorsan az sonra okuyacakların seni bir sanatçıya dönüştürecek. Zira içinde olduğumuz kış sezonunda yüksek modanın otoriterleri tırnakları bir tuval misali kullanıyor. Sezondaki görünümleri uygulaman zaman zaman cesaret gerektirse de, ne de olsa onlar tıpkı ayakkabılar, kıyafetler ve takılar gibi görünümünü tamamlayan önemli detaylardan. Tırnak şekillerinden oje renklerine, senin için podyumda dikkatimizi çeken ve sana tarzını yansıtmanda yardımcı olacak trendleri derledik.

 

Hangisi Olmak İstersen

Kıyafetlerin, aksesuarların ve makyajınla büründüğün karakterine bu sezon tırnakların şekilleriyle eşlik edecek. Son zamanlarda moda dünyasında da yükselişe geçen kadın hareketini desteklercesine cinsiyetsizliği tırnaklarda da göstermek isteyen tasarımcılar, kısa maskülen kesimleriyle görücüye çıktı. Kare ve oval kesimler ise klasiklerden vazgeçemeyenlerin tercihi oldu. Şüphesiz gündelik hayatta da en sık tercih edilen şekil bu. Defilelerde dikkatleri çeken bir diğer model ise Rihanna’nın en sevdiği stiletto tırnaklardı. İster maskülen, ister kadınsı istersen de… Vahşi! Sen hangisi olmak istersen…

Düz Renklerden Vazgeçemiyorsan

Klasiklerden vazgeçemeyen bir yapın varsa iyi haber; siyah ve kırmızının her tonu listenin başında olmaya devam ediyor. Zaten sezonda kırmızının hâkimiyeti sürerken bu rengin ojelerde de devam etmesi şaşırtmasa gerek. Zamansız bir renk arıyorsan tercihi yumuşak pembe ve şeftali tonlarını tercih edebilirsin. Nude renklerin bir avantajı da bakımının kolay ve her zaman doğal görünmesi. İster mat ister parlak siyah da içindeki asi ruhu dışa vurmana yardımcı olacak. Peki, klasikleri bir kenara bırakıp dünyadan uzaklaşmaya ne dersin? Makyaj trendlerinde olduğu gibi fütüristik metaller oje koleksiyonunda da yerini almaya hazır.

 
 
 

 

 

 

Farklılık Arayanlara

Evinde renk renk bir sürü ojen var ama sadece bir iki tanesini kullananlardan mısın? Koleksiyonundaki her rengi kullanman için sana bir önerimiz var; geometrik şekiller, blok renkler ve alışılmışın dışında french modeller… 90’lı yılların tırnaklarında olduğu gibi hemen hemen tüm renkler, çizimler, çılgın kombinasyonlar uygulaması basit ve eğlenceli şekilde bizlerle buluşuyor. Bunun yanında gece gündüz klasikleşmiş french ojeye bir değişiklik getirerek zıt renklerle yapmayı dene. Rengarenk tırnaklar biraz cesaret gerektirse de, denemeye değer.

Alışılmışın Dışında

Gerek kıyafetlerde gerekse makyaj ve saç şekillerinde tasarımcıların birbiriyle yarışmalarına alıştık. Son zamanlarda tırnaklar konusunda delice bir rekabet içerisindeler. Öyle ki daha önce hiç görmediğimiz ve alışık olmadığımız modellerle de yeni sezonu karşıladık. Tasarımcılar, renk oyunlarının yanı sıra ojelerin üzerinde kullandıkları aksesuarlarla ellerinde 3D etkisi yaratman için sana yol gösteriyor. Blok renklerden daha da cesur bir şey arıyorsan bunları deneyebilirsin.

 
 
 
 
 
Yenileri keşfetmek için hemen tıkla!

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr