Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Maskülen Tavır: Pixie Saçlar >>
1

Her zaman tercih edilen ve çok sevilen saç modellerinden biri olan Pixie saç kesimi yazın gelişi ile sokakları ele geçirmeye hazırlanıyor. Yüksek modada yerinden çokça söz edebileceğimiz pixie saç kesimi maskülen olduğu kadar da feminen görünmüyor mu? Kullanımı oldukça kolay olan pixie saç kesimi oval yüz şekline çok yakışıyor. Tüm yüz hattını ortaya çıkaran ve dikkat çekici olan bu kesim podyumlardan sokaklara geçmeye başladı bile. Dünyaca ünlü markaların defilelerinde de sıkça gördüğümüz bu model cool görünümü ile hayran bırakıyor.

 

 

 

Pixie Saçlar

Yaz aylarında kadınların severek kullandığı pixie saç modelleri, dağınık kullanıma da çok uygun. İster fönlü ister fönsüz kendi haliyle de kullanabileceğin bu modeli ofis stiline uygun hale getirebilirsin. Bu modeli kestirmeden önce dikkat etmen gereken şey, yüz şeklin. Yuvarlak yüz şekline pek yakışmayan bu model oval yüz şekline sahip kişiler için birebir. Bu kesim yuvarlak yüz şekline sahip kişilerin yüzünü daha çok ortaya çıkardığı için pek tercih edilmiyor. Alnı geniş kişilerin de çok seveceği bu model yüz şeklini orantılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maskülen Tavır

Maskülen stilin en sevilen saç modellerinden olan pixie saç modelleri, maskülen tavırdan hoşlanan kadınlar için birebir. Özellikle ofis stiline çok yakıştırdığımız bu modeli birkaç küçük dokunuşla ve makyaj hileleri ile feminen hale getirmek mümkün. Uzun, derin v yakalı bir elbise  ve kırmızı rujun ile geceye hazırlanabileceğin saçlarını dağınık olarak fönlersen hem feminen hem de şık bir stil oluşturabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr