Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Makyaj Trendi: Glitter Strobing >>
0

Makyaj trendlerini her ne kadar önce defilelerde görsek de, ünlülerin ve makyaj artistlerinin instagram adresleri de gelecek sezon hakkında bilgi veriyor. İnstagram sayfalarının yükselen trendi simli aydınlatıcılar da 2017 sezonunun gözdesi olacak gibi görünüyor.

Aydınlatıcı ağırlıklı ten makyajını ilk kez bundan üç dört sene önce yine defilelerde ve instagram hesaplarında görmüştük. Strobing makyaj trendi böylelikle hayatımıza girmişti. Fakat strobing tekniğinde aydınlatıcılar olabildiğince ışıltı ve sim barındırmayan sade aydınlatıcılardı. Daha sonra parlaklık seviyesi biraz daha artarak karşımıza highlight olarak çıktı. 2017’de ise karşımıza Glitter Strobing trendi ortaya çıkıyor. Yalnız bu görünümü yaratmak için yalnızca aydınlatıcılar yetmiyor, ekstra simler kullanarak bu görünümü oluşturabilirsin. 

                                        

Bu görünüm elbette günlük kullanıma pek uygun olmasa da en hafif şekilde uygulayarak gece yemeğe veya eğlenmeye giderken kendinde uygulayabilirsin. Belki bir parti veya özel gün kutlamalarında makyajınla fark yaratmak istersen böyle bir makyaj yapabilirsin. Nasıl uygulayacağım? Diyorsan birkaç ipucu verelim. Öncelikle cilt tipine göre seçtiğin fondöteni uygulamalısın. Ten makyajını hazırladıktan sonra krem veya toz formda aydınlatıcını elmacık kemikleri, göz pınarları, kaş kemiği, dudak üstü ve burun kemiğine uygulamalısın. Ardından son adım olarak metalik veya simli aydınlatıcını tekrardan üzerinden geçip makyajını tamamlayabilirsin. Bu makyaj trendinde, göz makyajını çok hafif tutmak gerekiyor. Aksi takdirde aşırı ağır bir makyaj görünümüne yol açabilir. Cesaret isteyen bu makyajı denersen bizimle paylaşmayı unutma heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr