Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kumral Saçların Yükselişi >>
2

Her zaman en trend saç renklerinden biri olan Kumral saç renkleri bu sene yükselişini sürdürüyor. Hem sağlıklı hem de doğal bir görünüme sahip olan Kumral saç renkleri arasında en sevilen ton ise küllü kumraldır. Küllü kumral her ne kadar tutturulması zor renklerden biri olsa da profesyonel birinden yardım alarak istediğin tonu elde edebilirsin. Küllü kumral saç renklerinde önemli olan şeylerden biri saçta turunculuk olmaması. Bu aşamada kuaförün saçınızın ana rengine uygun olarak işlem yapması gerekiyor. Kumral saç renkleri her kesime ve cilt tonuna da yakışıyor. Hem cool hem doğal görünümüne bayıldığımız kumral renklere bu bahar şans vermelisin.

 

 

 

Küllü Kumral

 

Son zamanların en trend saç rengi olan küllü kumral rengi doğal saç renkleri arasında yer alıyor. Özellikle açık tenli ve renkli gözlülere çok yakışan bu rengi saç rengin farklı olsa bile profesyonel bir kuaföre yaptırabilirsin. Bizim önerimiz küllü kumral saçlarını doğal dalgalı veya örgü saç modelleri ile kullanman. Eğer açık veya buğday tenliysen ve renkli gözlere sahipsen hiç düşünmeden saçlarını küllü kumrala çevirebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

Açık Kumral

Açık kumral saç rengi, sarı saçı kendine yakıştırmayanlar fakat açık renk saç kullanmak isteyenler için birebir. Açık sarı ve dore yansımalı bir saç elde etmek isterseniz açık kumral saç renkleri tam size göredir. Bu saç renklerine sahip olabilmek için öncelikle saçınız koyu renkse açtırmanız gerekecektir. Fakat şunu belirtmeliyiz ki eğer esmer tenli ve koyu renk saçlara sahipseniz 15-20 günde bir saçlarınıza bakım yaparak saç renginizi korumanız gerekiyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr