Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Eyeliner Uygulamanın 5 Püf Noktası >>
0

Kusursuz bir göz makyajının olmazsa olmazı olan eyeliner kadınların hayatında önemli bir yere sahip. Eyeliner uygulamasının en önemli noktalarından biri, hangi türde eyeliner kullanacağınıza karar vermeniz. Likit, jel veya kalem formda eyelinerlardan kendinize göre olanı seçip uygulamaya başlamalısınız. Eyeliner'ın sorunlarından biri de gün içinde akıp bulaşması, eğer gözleriniz gün içinde akıyor ve eyelinerınız bulaşıyorsa, çözüm basit. Suya dayanıklı bir eyeliner seçmek. Eyelinerı mümkün olduğunca ince çekmek göz makyajınızı ve gözünüzü daha güzel göstermenizi sağlayacaktır.

                                   

.Göz makyajınızı yaparken gözünüzün şeklindeki kusurları gizlemeniz çok önemli. Bizim önerimiz ideal göz şekli olarak kabul edilen badem göz tipine uygun görünümüne makyajınızı adapte edebilmek için bir kaç noktaya dikkat etmek.

1. Eyeliner uygularken elleriniz titriyor ve dügün bir hat çizemiyorsanız, kirpik diplerinize nokta veya çizgiler çizdikten sonra çektiğiniz çizgileri birleştirerek düzgün bir görüntü elde edebilirsiniz.

2. Eğer düşük göz kapaklarınız varsa, eyelinerınızı ince çekmenizi öneriyoruz.

3. Kuyruklu bir eyeliner çekmek istiyorsanız, çizginizi oluşturduktan sonra göz bitiminize bir üçgen çizerek içini doldurun. Eğer düzgün çekmekte zorlanıyorsanız, bir bant veya karttan yardım alarak düzgün bir hat oluşturup kusursuz gözlere sahip olabilirsin.

4. Alt kirpik diplerine de eyeliner uygulayarak dramatik bakışlara sahip olmak istiyorsan, kirpik diplerini takip ederek incecik bir eyeliner uygula ve taşırdığın yerleri bir pamuklu çubuk yardımı ile temizle !

5. Eyelinerın kuruduğundan emin olduğunda rimelini sürebilir ve gözünün içine ten rengi bir kalem çekerek göz makyajını tamamlayabilirsin.

(Ten rengi veya beyaz renkteki göz kalemleri gözünü daha büyük göstermeni sağlar)

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr