Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En Trend Ense Topuzu Modelleri >>
0

Moda haftalarını birer birer geride bırakıyoruz. Sezonun hem moda hem de güzellik trendlerinin sinyallerini aldığımız moda haftaları sokak modası için de belirleyici oluyor. Birbirinden güModa haftalarını birer birer geride bırakıyoruz. Sezonun hem moda hem de güzellik trendlerinin sinyallerini aldığımız moda haftaları sokak modası için de belirleyici oluyor. Birbirinden güzel parçalar keşfettiğimiz gibi, saç ve makyaj trendlerinin de zamanla değiştiğine şahit oluyoruz.

Sokak modasında önemli olan şeylerden biri kuşkusuz cool ve çabasız görünmek. Bu sezonda saç maşaları rafa kalkıyor ve yerine minimal ense topuzları geliyor. Hem kısa hem uzun saçlıların rahatlıkla uygulayabileceği ense topuzu modellerini evde uygulamakta çok basit.

                            ,

Ense topuzu kullanmanın avantajlarından biri, sırt detaylı veya dekolteli giysileri rahat rahat sergilemek. Zamansız ve çabasız görünmesi sebebiyle çok sevdiğimiz ense topuzu modelleri için ihtiyacımız olan tek şey var; lastik toka. Saçların ıslak veya kuru iken kolaylıkla uygulayabileceğin bu modelde saç spreylerinden yardım alarak saçını sabitleyebilirsin.

                           

Ense topuzu modellerini uyguladığımızda, aksesuar kullanmakta bir hayli kolaylaşıyor. Uzun sallantılı küpeler veya büyük inci küpeler bu saç modeli ile çok yakışıyor. Ense topuzu modellerini boğazlı kazak modelleri ile birlikte kullandığında hem cool hem de zamansız bir stil sergileyeceksin. Ayrıca güneş gözlüklerini ve paltonu da yanına almayı unutma.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr