Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En iyi 3 Peeling >>
1

Peeling cildimizi ölü derilerden arındırmayı ve canlandırmaya yönelik uygulanan cilt bakımlarından biridir. Peeling sayesinde cildimiz ölü derilerden arınır ve daha canlı görünür. Cildimiz gün içinde birçok dış etkene maruz kalıyor ve bunu sonucunda da gözeneklerimiz tozlar sayesinde tıkanıyor. Toz ve kirle kapanmış gözenekler derinlemesine temizlenmediğinde ise ortaya istenmeyen sivilceler ve cilt problemleri baş gösterebiliyor. İşte peelingler tam da bu aşamada imdadımıza yetişiyor. Solgun ve donuk görünen cildimizi tazelendirmek, deriyi arındırmak ve sivilce izlerini yok etmenin yanı sıra cildimizi gençleştirmeyi de sağlıyor. Peelingler cildimizi derinlemesine temizlediğinden dolayı sık sık kullanılmamasında fayda var. Çünkü cildimizin ihtiyacı olan faydalı hücreler ve koruyucu yağ tabakası zarar görüyor. Haftada maksimum iki kez kullanarak istediğiniz sonucu elde etmeniz çok kolay. Evde yapacağınız doğal peelinglerin yanı sıra birçok cilt bakım markasının da ürettiği hafif kimyasal içerikli peelinglerden de faydalanabilirsin.

Senin için seçtiğimiz peelinglerden cilt tipine ve ihtiyacına göre olanı seçerek haftalık bakımını kendin yapabilirsin. Gelelim en iyi 3 peelinge;

                                               

1-Clarins One-Step Gentle Exfliating Cleanser: Portakal özlü, tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen Clarins portakal özlü temizleyici, aslında temizleyici olarak geçse de bir peeling. Ölü deriyi derinlemesine temizlerken suyun yüzümüzde bıraktığı kurutucu etkisini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Gözenek tıkanıklığını ortadan kaldırıyor ve cildi derinlemesine temizliyor.

2-Dermalogica Daily Microfoliant: Toz formüllü bir peeling olan bu ürün, su ile temas ettiğinde aktif hale geliyor. İçerisinde bulunan pirinç enzimleri ve salisik asit sayesinde cilde yumuşak ve aydınlık bir görünüm kazandırır. Ölü deri hücrelerini giderir ve cilt tonunu temizler.

3-Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling: Yağlı ve karma ciltler için özel olarak üretilen Sebo Vegetal Peeling içerisinde barındırdığı küçük granüller sayesinde cildi ölü derilerden arındırıyor. Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling içeriğindeki Kaside Kökünden elde edilen Baikal Tozu ile cildi sebum fazlasından arındırarak ve matlık sağlamayı ve ciltteki sebum fazlasını, dış etkenlerle oluşan kirlenmeyi ve ölü hücreleri yok etmeyi vadediyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr