Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Ayakkabıda Blok Topuk Trendi >>
0

Bu senenin hot trendi olan blok topuklu ayakkabılar sezona sağlam bir geri dönüş yaptı. Kalın topuklu olması sebebiyle günlük kullanıma da müsait olan blok topuklu ayakkabıların birçok çeşidi bulunuyor. Gündüzden geceye farklı şekillerde kullanabileceğin topuklu ayakkabılar ile çok rahat edeceksin. Blok topuk yalnızca ayakkabılarda değil sandaletler ve kısa botlarda da sıkça karşımıza çıkıyor. İlkbahar - Yaz sezonunda da sıkça karşılaşacağımız diğer deyimiyle kalın topuk ayakkabılar kot pantolonlar, kot şortlar ve elbiselerle çok yakışacak. Sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından biri olacak blok topuklu ayakkabılar hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunacak. Senin için seçtiğimiz bir kaç modelden ilham alabilir ve kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Üstelik ayaklarının acıma derdini hiç düşünmeden :)

                                 

Sokaklarda bu sezon sıkça göreceğimiz kombinlerden biri de şüphesiz kalın topuklu ayakkabıların boyfriend jeanler veya skinny jeanler ile kombini. Jeanlerinin üzerine beyaz bol bir gömlek giyerek kombinleyebileceğin ayakkabılarınla kullanacağın çanta seçimi de elbette çok önemli farklı tonlarda veya tona ton seçimler doğru olacaktır. Kombinin hareketlendirmek için ise uzun kolyelerden yardım alabilirsin.

                                   

Geceye de rahatlıkla taşıyabileceğin topuklu ayakkabılarla hiç zorlanmadan saatlerce ayakta kalabilirsin. Kalın topuklu ayakkabılar her zaman dengede durmanı daha rahat sağlayacaktır. Kalem etekler veya mini bir elbise ile de kombinleyebileceğin blok topuklu ayakkabılar bu sezon dolabının vazgeçilmezi olacak. OXXO'dan da satın alabileceğin blok topuklu ayakkabılar için buraya tıklayabilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr