Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Dört Adımda Dudaklarınızı Dolgunlaştırın >>
0

Dört Adımda Dudaklarınızı Dolgunlaştırın

Kalın kaşlar, iri gözler ve dolgun dudaklar yeni sezonda güzellik trendlerinin başında geliyor. Siz de bu trendlere uymak istiyor ancak estetik korkuyor musunuz? O zaman evde uygulayabileceğinz bir kaç basit yöntemle acısız bir şekilde hedefinize ulaşabilir, istediğiniz zamanda eski görüntünüze kavuşabilirsiniz. İşte daha dolgun dudaklara sahip olmak için dışarı çıkmadan önce beş dakikada uygulayabileceğiniz dört pratik adım:

 

                                                              

1. Dudak Çevresini Genişletin

Teninizle uyumlu bir tona sahip dudak concealer'ıyla dudak çevrenizi istediğiniz oranda genişletin. Bu yöntemle dudak çevreniz belirginsizleşerek teninizin içinde kaybolacak. İlk adımda dikkat etmeniz gereken dudak kenarlarınızı yüzünüzle orantılı bir şekilde büyütmek.

2. Dudak Kenarlarınızı Belirleyin

Concealer'la  belirginsizleştirdiğiniz dudak kenarlarınızı kullanacağınız uyumlu tondaki bir kalemle istediğiniz ölçülerde belirleyin. 

3. Rujunuzu Sürün

Kıyafetinizle uyumlu rujunuzu kalem sınırları içinde kalarak dudağınıza uygulayın. Güzel bir görüntü için ruj fırçası kullanmaya özen gösterin. Bizim tavsiyemiz gündelik kombinlerde daha naturel tonlar kullanarak doğallığı yakalarken koyu renk ruj seçimlerinizi geceye bırakmanı. Dolgunlaştırılmış ve aşırı boyalı dudaklar minimal akımın giderek yayıldığı bu dönemde gündüzleri abartılı bir görüntüye sahip olmanıza neden olabilir.

4. Parlatıcı Uygulayın

İster daha naturel tonlarda ister rujunuzla aynı tonda bir parlatıcıyı dudaklarınıza uygulayın. Abartıya kaçmadan uygulanan parlatıcılar, dudaklarınızın daha dolgun durmasına yardımcı olacaklardır.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr