Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Haftanın Rengi Beyaz >>
0

Ünlü isimler bu hafta da birbirinden güzel tasarımlarla davetlerde boy göstermeye devam ettiler. Kırmızı halıda beyaz rengi kullanan Angelina Jolie,  Kate Hudson ve Kate Beckinsale 2014 sezonunda davetlerde bu rengi kullanmamız gerektiğinin sinyalini verdiler. Peki ünlüler beyazı nasıl yorumladılar? Beyaz nasıl kullanılır? Cevaplar haberimizde;

1. Kate Beckinsale 

                         

2014 American Music Awards'a katılan Kate Beckinsale, Kaufmanfranco tasarımıyla kusursuz bir şıklık sergiledi. Kombininde beyaz dışında herhangi bir renge yer vermeyen oyuncu gümüş rengi çantası ve Bulgari'nin simgesi halina gelen Serpent kolyesiyle ışıltıyı detaylarında yansıttı. 

2. Kate Hudson 

                          

Her davette en şık isimler arasında girmeyi basaran Kate Hudson, 2014 Kış sezonunun trendlerinden biri olan boğazlı yakayı beyazla birleştiren bir tasarım giymeyi tercih etti. Saçlarına doğal dalgalar yaptıran oyuncu, gümüş rengi clutch ve pırlanta ear-cuff'ıyla Kate Beckinsale'e göre daha rahat bir görüntü tercih etti.

3. Angelina Jolie

                         

Yaşlandıkça güzelleşen, güzelleştikçe de daha sda tarz sahibi olan Angelina Jolie de bu hafta beyazı tercih eden isimler arasında yer aldı. Unbroken filminin Londra galasında Ralph&Russo imzalı bir tasarım giyen oyuncu, pelerin-elbise modeliyle soğua karşı önlemini aldı. Son zamanlarda sık sık gördüğümüz topuz modeliyle kameralara poz veren Jolie, altın rengi küpe ve broşuyla daha ağır bir görüntü yakalamayı tercih etti.

4. Emily Blunt

                         

Fiziğiyle her zaman dikkat çekmeyi başaran Emily Blunt, beyazı en başarılı taşıyan isimler arasındaydı. Katıldığı bir televizyon programı öncesi görüntülenen Blunt, David Koma imzalı midi elbisesini siyah dei detaylı bir pelerinle tamamlayarak bütün trendleri başarılı bir şekilde takip ettiğini kanıtladı.

Peki beyaz nasıl kullanılmalı?

Bütün olarak kullanıldığında kişiyi olduğundan kilolu gösterebilen bu rengi daha ince yapılı kadılı kadınlar tercih etmelidir. Hatayı kabul etmeyen bu hassas renk renki aksesuarlarla tamamlanabilir ay da soft renklerle bir arada kullanılabilir. İnce kumaşlarda iç gösterme özelliğine sahip olan beyaz tasarımlarda iç çamaşırı tercihi de dikkatle yapılmalıdır. Dikişi belli eden modeller ve desenli çamaşırlar güzel görüntüyü bir anda aşağı çekebilir. Zıt renklerle varlığını daha da ortaya çıkartan sezonun popüler rengi özellikle siyah, kırmızı ve bordo tonlarıyla güzel bir uyum yakalar. Gümüş aksesuarlarla da davetlere şıklık katan bu renkteki ürünleri mutlaka bedeninize göre almanızda fayda var. Vücudunuzdan daha büyük bedeni seçerek olduğunuzdan şişman gözükebilir, daha dar parçayla da kusurlarınızı göz önüne çıkartabilirsiniz.

Beyaz rengin en yakıştığı renkler: Gri, bordo, yeşil, gümüş ve siyah.

 

                       


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr