Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / DD Krem Nedir? >>
0

Kadınların hayatında büyük bir yere sahip olan cilt bakımı, zaman geçtikçe yeni teknikler ve yeni ürünlerle birlikte önemini arttırmaya devam ediyor. Son zamanlarda adını duymaya başladığımız ürünlerden biri de DD kremler. BB Krem ve CC kremin etkilerini bir araya getiren Daily Defense (DD Kremler)’ler anti- aging etkisi ile dikkat çekiyor.

Cilt tonunu eşitlemeyi ve kusurları en aza indirgemeyi amaçlayan DD kremler orta ve yoğun kapatıcılık özelliği ile satışa sunuluyor. Hafif yapıda olmasına rağmen kusur kapatmada maksimum başarı gösteren DD kremler, yavaş yavaş tüm markaların raflarında görünmeye başladı.

DD kremlerin bir diğer özelliği ise, fondöten işlevi sağlarken cildi iyileştirmek ve korumak. İçeriğinde güneş koruma faktörü de içeren DD kremler akneleri kontrol altına alıyor, yaşlanmayı geciktiriyor ve nemlendiriyor. Ayrıca DD kremler içerdiği vitaminler sayesinde vücut içinde kullanılabilir özelliğe sahip. DD kremleri makyaj süngeri veya fırçalar ile uygulayabileceğin gibi, parmaklarınla da tüm yüzüne uygulayabilirsin.  Yüzünün merkezinden başlayarak uygularsan tüm cildine eşit olarak dağıtmış olacaksın.

Birçok markanın çıkardığı DD Kremlerden senin için önerilerimiz ise şöyle;

                         

1- Marcelle DD Krem: Güneş koruma faktörü içeren DD Kremlerden biri de Marcelle. Ekstra bir koruma kullanmadan kullanabileceğin cilt ürünleri arasında gelen Marcelle DD kremi tüm cildine eşit miktarda uygulamalısın. Daha doğal sonuç alabilmek için ıslak makyaj süngerinden faydalanabilirsin.

2- Deborah DD Krem: Yaşlanma karşıtı etkisi ve kapatıcı özelliği ile çok sevilen Deborah DD krem fondötenleri aratmıyor. 15 güneş koruma faktörü içeren Deborah DD Krem 30 yaş üstü bayanlar için öneriliyor. Daha canlı bir cilt ve kırışıklıkları azaltmayı vadeden kremin farklı cilt tonlarına göre renkleri bulunuyor.

3- Nuxe Creme Prodigieuse DD Krem: Hafif ve kolay emilme özelliği ile çok seveceğin Nuxe DD Krem ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor. Hafif yapısı sayesinde cilde eşit olarak dağılır ve gün boyu koruma sağlar. Çok yönlü korur ve cilt tonunu düzenler.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr