Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Cildin Yaşlanmasını Engelleyen 6 Şey >>
0

 

Cildinizin geç yaşlanması aslında sizin elinizde. Pürüzsüz , yumuşacık ve parlak bir cilde sahip olmak aslında o kadar da zor değil.Yemenize dikkat ederek, cildinize bakarak yaşlanmayı geciktirip bu görünüme sahip olabilirsiniz.. Gelin beraber inceleyelim, bakalım bunları yapıyor muyuz!

 

 

Güneş Kremi Kullanın!

Hergün düzenli olarak güneş kremi kullanın. Uzmanlar havalar bulutlu dahi olsa güneş kremi sürmemizi öneriyor.

 

Yüzünü Sabunla Ve Soğuk Suyla Yıkayın!

Uyumadan önce mutlaka cilt tipinize uygun sabun ya da makyaj temizleyicilerle makyajınızı temizlemelisiniz. Temizlerken hafif ve yavaş olmanız çok önemli. Temizlerken sadece yüzünüzü değil aynı zamanda boynunuzu da temizlemeyi özen gösterin. Soğuk su cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olacak.

 

 

Solaryumdan Uzak Durun!

Solaryumlar sanılanın aksine güneş ışınlarından daha zararlı  ışınlar yaymaktadır. Eğer gerçekten bronz bir görünüm tercih ediyorsanız bronzlaştırıcı kremler kullanabilirsiniz.

 

Düzenli Kese Yaptırın!

Vücudunuza düzenli kese yaptırmalısınız. Vücudunuzun mat görünümden uzaklaşması için ölü derilerden kurtulmanız gerekiyor. Düzenli kese yaparsanız, daha parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

 

Cildinizi Nemlendirin!

Cildimizi düzenli olarak sabah aksam nemlendirmeliyiz. Cilt tipinize uygun bir nemlemdirici alarak teninize gerekli desteği sağlamalısınız. Nemli bir cilt her zaman daha sağlıklı ver canlı gösterecektir.

 

Bol Bol Su İçin!

Suyun yararları saymakla bitmez. Yeteri kadar alınan vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede cildiniz daha canlı ve taze bir görünüm elde edecek. Günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getirin.

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr