Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 80'lerin Dönüşü: Renkli Göz Farı >>
0

Renkli makyaj yapmak elbette cesaret gerektiren bir konu.  Alışmak bir süre zaman alabileceği için öncelikle açık tonlu renklerle başlayarak canlı renklere geçiş yapabilirsin. Bu sezon renkler ön planda olacak, hem moda dünyasında hem de sokak trendlerinde sık sık göreceğimiz gökkuşağı renklerini ten makyajımızda tercih etmesek de gözlerde ve dudaklarda göreceğiz. Özellikle dudakların ve gözlerin aynı renk olduğu makyaj stilleri çok trend.

Klasik makyaj trendlerini bir kenara bırakıp, biraz cesaretli davranmaya ne dersin? Enerjisi yüksek renklere gözlerinizde ve dudaklarınızda hayat verin. Ten makyajını çok hafif tutarak tamamlayacağın makyajını, renkli gözler ve dudaklar ile birleştirerek farklı bir sen yaratabilirsin.

 

 

 

 

Enerjik Renkler

Makyajını renkli farlar ile yaptıysan, cilt makyajın olabildiğince hafif olmalı. Aydınlık bir ten makyajı ve renkli farlar seni enerjik ve cool gösterecek. Renkli far kullandığımda stilim nasıl olmalı diyorsan, Boyfriend jeanler ve slogan detaylı sweatshirtler ile çok yakışacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fırça Darbesi

Renkli far uygulamanın da birçok yöntemi var. Farını bir dağıtma fırçası yardımıyla iyice dağıttıktan sonra üzerinden fırça darbeleri ile geçebilirsin. Fırça darbesi yöntemini, fırçanı bir makyaj sabitleyici sprey ile ıslatarak elde edebilirsin. Fırçayı ıslattıktan sonra azcık far alıp küçük hareketlerle uygula!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neon Renkler

Neon renkler İlkbahar-Yaz mevsimlerinin vazgeçilmezi. Kıyafetlerden aksesuarlara pek çok alanda tercih edilen neon renkler bu sezon göz makyajında karşımıza çıkıyor. Neon göz farlarını yalnızca göz kapağında kullanabilir veya fırça ile dağıtmadan kalın çizgiler elde edebilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr