Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2017 Yılının En Trend Saç Renkleri >>
0

Güzellik trendleri her sezon değişiklik gösteriyor. Saç ve makyaj trendlerini her kadının ne kadar yakından takip ettiğini biliyoruz. 2017 yılında da trend olacak ve trendini sürdürecek saç renklerini seninle paylaşmak istedik.

Saç ve makyaj trendleri de tıpkı kıyafetlerde olduğu gibi aslında moda alanında düzenlenen defilelerle belirleniyor. Dünyaca ünlü markaların defilelerinde o sezona ait saç ve makyaj trendlerinin sinyallerini alıyoruz. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen moda haftalarından gördüğümüz kadarıyla 2017 sezonunun saç trendlerini seninle paylaşacağız. Sarılardan siyahlara uzanan renkler bu sezon da hayatımızda olmaya devam edecek.

Bu sezonun en beğenilen saç modellerinden biri bakır rengi saçlar. Bir diğer adıyla terracota saç rengi olarak da bilinen bu trend özellikle beyaz tenli ve renkli gözlü kişilere çok yakışacak. Özellikle 30-35 yaş arası bayanların tercih etmesini önerdiğimiz bu renk bakımlı saçlarla birleştiğinde çok hoş görünecek. Hem uzun hem kısa hem de ara boylara çok yakışacak bu saç rengini doğru uygulamak için bir uzmana başvurmalısın.

Olmazsa olmaz saç renklerinden olan siyah, doğal görünümü sevenler için birebir. Siyah saç rengi her tende ve stilde olan kadına çok yakışıyor. Hem asil hem de zarif bir görünüşü olan siyah saçlar kış aylarına en çok yakışan renkler arasında geliyor. Siyah saçların bakımı da diğer saç renklerine oranla daha kolay. Açıcı uygulanmadan yapılıyor olması saçın yıpranmasını da önlüyor.

                                      

Sarı saçlar ise bu sezon karşımıza dip boyası gelmiş etkisi ile çıkacak. İlk olarak İlkbahar-Yaz defilelerinde karşımıza çıkan bu trend yavaş yavaş sokaklarda da görünmeye başladı. Boyalı saçlara sahipsen bu trendi yakalamak için saçlarının uzamasını beklemeni öneririz. Her saç rengi ile karşımıza çıkacak olan bu görünümü sokaklarda bu sezon daha sık göreceğiz.

Görseller: Pinterest


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr