Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2017 Sonbahar - Kış Saç ve Makyaj Trendleri >>
0

Sonbaharın gelişine bir hafta kala son tüyoları vermek istedik. Sonbahar sıcak ve ara ara yağmurlu olan havalarla geliyor. Bizde sen sonbahara hem hazırlıklı hem de trendlere uygun bir şekilde gir diye 2017 Sonbahar-Kış sezonunun makyaj ve saç trendlerini senin için derledik.

Bordo ve kırmızının bu sezon yine yükselişte olduğunu görüyoruz. Sonbaharın vazgeçilmezi olan koyu dudaklar ve toprak tonlu göz makyajları yerini zaman zaman siyah göz kalemlerine ve nude dudaklara bırakacak. Saçlarda ise kısa saçların yanında ekstra uzun saçları göreceğiz. 

Bu sezon defilelerde karşımıza çıkan üç farklı görünümden bahsetmek mümkün. İlki yazın sinyallerini bolca aldığımız ışıltılı gözler, bu makyaj trendinde gözler ön plana çıktığı gibi ten ve dudaklar geri planda kalıyor. Bu görünümü destekleyen saçlar ise abartısız yarı ıslak görünümlü toplu saçlar. Sonbaharın en güzeli çilli yüzler ise favorilerimiz arasında. Bu sezon çilleri gizlememek ve ten makyajını olabildiğince hafif tutmak çok önemli yokmuş gibi makyaj ve doğal saçlar favorilerimiz arasında. Doğal kaşlar ise bu sezonda da hükümdarlığını sürdürüyor. Doğal ten makyajı ve kırmızı- bordo dudaklar sezonun en popüler görünümü olacak. Kırmızı ve bordo ruj kullandığında ten ve göz makyajını minimumda tutarak daha modern bir görünüm elde edebilirsin.

                                                     

Defilelerde gördüğümüz twiggy kirpikler de bu sezonun trendleri arasında. Günlük kullanımı her ne kadar zor olsa da twiggy kirpikleri makyaj bloggerları ve ünlülerde sıkça göreceğiz gibi görünüyor. Koyu renk ruj kullanırken yalnızca rimel sürerek trendlere ayak uydurabilirsin.

Sürekli değişen saç trendleri ise bize bu sezon uzun saçları işaret ediyor. Kısa saçların trend olduğu geçtiğimiz iki üç seneden sonra uzun saçların geri dönüşü farklı görüntülere yol açacak gibi görünüyor. Geriye doğru taranmış ıslak görünümlü saçlar ve saç aksesuarlarının kullanıldığı doğal saçlar da bu sezon trendini sürdüyor.

Islak görünümlü Saç Nasıl Yapılır Öğrenmek İçin Tıkla.

Saç Aksesuarlarını İncelemek İçin Tıkla.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr