Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Spor Sezonunu Flexible Balance Koleksiyonu İle Açıyoruz >>
1

Herkes gibi seni de forma girme telaşı sardıysa artık kollarını sıvama vaktin gelmiş demektir. Hazır bikini sezonuna birkaç ay daha varken işe önce beslenme alışkanlıklarını düzenleyerek başla. Ardından tabii ki sıkı ve fit bir bikini vücudu kazanman için kendine en uygun sporu bul ve harekete geç. İster bir spor salonuna yazıl, ister açık hava yürüyüşleri yap istersen de parkta çimlerin üzerinde yoga ve pilates yap.

Beslenme ve spor rutinini oturttuktan sonra bikini sezonu için endişelenmene gerek kalmayacak. Tabii spora başlamadan önce antrenmanına uygun kıyafetlerini de bir gözden geçirmelisin. Hatta yeni parçalarla kendine bir spor koleksiyonu oluşturabilirsin. İçinde kendini rahat hissettiğin taytlar, spor sütyeni ve sporcu büstiyerleri mutlaka spor kıyafetlerin arasında olmalı. Cool, havalı ve bir o kadar da içinde kendini rahat hissedeceğin parçalar aynı zamanda spor için ihtiyaç duyduğun motivasyonu da sağlayacak. İşte yeni koleksiyonumuz Balance da bunun için biçilmiş kaftan.

Flexible Balance Koleksiyonu’nda sadece rahatlığa değil, aynı zamanda sezon trendlerine ulaşman mümkün. Sezonda öne çıkan bisiklet taytlardan file detaylı üstlere, neon renklerden asimetrik kesimlere birçok ayrıntı koleksiyonda yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Flexible Balance koleksiyonuna ilk baktığında dikkat çeken renkler seriye getirdiği dinamizm ile sana spor için motivasyon sağlayarak enerji verecek. Koleksiyon aynı zamanda günlük hayatta giymeye cesaret edemediğin neon renkleri de gardırobuna sokma fırsatı tanıyor.

Spor giyim koleksiyonunda renklerin dinamizmini asimetrik kesimler yükseltiyor. Spor yaparken giydiğin kıyafetin içinde kendini fit hissetmen de sana bir motivasyon kaynağı şüphesiz. İşte bu koleksiyon tam da böyle hissetmeni sağlıyor. Zira jakar dokumaları ve bluzlardaki dekolteleri ile feminen bir görüntü çiziyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

File bluzları oxxo.com.tr’de ve mağazalarda bulabileceğin rengârenk sporcu sütyeni ile kombinleyerek sezonun ana trendine ayak uydurabilirsin. Koleksiyonda yer alan jakarlı ince askılı atletleri de yine file detaylı bluzlarla birlikte kullanabilirsin.

Bisiklet taytlar 90’lı yıllardan çıkıp moda arenasına çıkan ve yükselişe geçen ana parçalardan. İster günlük hayatında stiline adapte et, istersen de bu parçaları spor büstiyerleri ile kombinleyerek spor yap. Her şekilde bir trend gurusu gibi görüneceğinden şüphen olmasın. Zira son iki sezondur sokak stili yıldızları sayesinde bisiklet taytlar bir hayli popüler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabii, trendy görünmen kadar spor yaparken kendini içinde rahat hissetmen de bir o kadar önemli. Flexible Balance Koleksiyonu’nda Oxxo tasarımcıları özellikle bu detayı da düşündü. Atletlerin esnek kumaşı, spor büstiyerlerin rahatlığı ve bluzların kesimleri sana özgürce hareket kabiliyeti sağlıyor. Rengârenk, jakarlı, bel ve paça detaylı taytlar özelliğini koleksiyonun isminden alıyor ve sana esneklik ile koordinasyon arasında müthiş bir denge sağlıyor. Belini ince gösterecek korse etkisi de bu taytları şüphesiz günlük hayatına taşıyacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr