Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Saçlarda Baby Bang Trendi >>
0

Geçtiğimiz senenin hot trendi olan kâküller bu sezon kısalmış haliyle karşımıza çıkıyor. Hem uzun saç hem kısa saçlıların çok seveceği bu trendin özelliği kâküllerin kaşları kapatmaması. Hemen hemen her saç rengine yakışan kısa kâküller bu yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. Düz ve dalgalı saçlı kişilerin daha çok seveceği bu saç stilini uzadıkça yanlara doğru ayırarak da kullanabilirsin.

                                   

Sarı saçlar, küllü kumrallar, kızıllar veya kahverengiler hiç farketmez bu saç modeli her saç renginde hem cool hem de trend gözükmeni sağlayacak. Omuzlarda biten saçlarda da çok cool duren bu modelin en güzel yanlarından biri ise saçlarını doğal haliyle kullanabilmen olacak. Yıkadıktan sonra kurutup kendi haline bırakabileceğin gibi, saçların ıslakken deniz tuzlu bir sprey kullanarak da saçına istediğin doğal görünümü verebilirsin.

                                   

Dünyaca ünlü markaların defilelerinde sıkça karşılaşmaya başladığımız bu model, en çok geniş alınlılara yakışıyor. Geniş alınlıysan bu saç trendini kendinde uygulayarak alnının daha dar görünmesini sağlayabilirsin. Su dalgası yapılmış saçlarda çok şık görünen baby bang seni kısa sürede etkisi altına alçak bizden söylemesi. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr