Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Oje Alarmı >>
2

Kışın soğuk günler ile birlikte koyu renklere boyanan tırnaklar, güneşin kendini göstermeye başlamasıyla daha eğlenceli ve canlı renklerle hasret gideriyor. Bu senin için de bir döngüyse, klasiklerden ve tek renk ojelerden sıkıldıysan çözümü ilerleyen satırlarda bulacaksın. Tırnaklarına farklı bir hava katmak hiç de zor değil. Hem oje sürmeyi beceremediğinden de yakınıyorsan bu fikirleri uyguladıkça elin alışacak. Hem bu fikirlerle deyim yerindeyse tırnakların stilini tamamlayan yeni aksesuarların olacak. Manikürünü sezonun trend desenleri ve renkleriyle yenilemenin tam zamanı. Ultra parlak detaylardan grafik çizgilere, neon ojelerden metaliklere sezonun manikür trendlerini keşfet.

 

Logolar

Logo trendi bir kaç sezondur moda dünyasında en çok dikkat çeken trend şüphesiz. Tırnaklara sıçraması da şaşırtmasa gerek. Bu yazın popüler manikür trendlerinden biri de favori markanın ismini tırnaklarında taşımak.

Çizgiler

Bu trendi tırnaklarına iki renk hatta istersen üç renk olarak da uygulayabilirsin. Tamamen senin yaratıcılığına kalmış. Alt tabakaya en açık tonu sür. Üzerine de istediğin başka bir renk ile ister dalgalı,ister zig zag istersen de çapraz çizgiler çekebilirsin.

Metalik Tonlar

Kim demiş metalik tonlar sadece partilerde sürülür diye. Artık moda dünyasında hiçbir şeyin yeri ve zamanı yok. İster plajda ister sokakta nerede istersen, metalik tonlara bir şans vermeye nedersin?

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Grafik

Grafik desenlerin,çizgilerin veya kesimlerin olmadığı bir sezon biz bugüne kadar görmedik. Bunu tırnaklara da taşımanın vakti geldi de geçiyor. Nasıl mı? Mesela french yapacağın zaman bu kez beyaz kısmını ortadan ikiye ayırarak bir tarafı siyah diğerini beyaz yapabilirsin.

Kristal Dokunuş

Bir zamanlar anneanne ve babaannelerimiz sürüyor diye alay ettiğimiz sedefli ojeler bu sezon sağlam adımlarla karşımızda. İçten içe sevenler ama alay konusu olduğu için süremeyenler bu habere fazlasıyla sevinmiş olmalılar. :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr