Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Mezuniyet Saç Modelleri >>
0

Hayatımızın en özel günlerinden biri olan mezuniyet geldi çattı. Kıyafetin hazır ve makyajına karar verdiysen geriye sadece bir şey kalıyor. Saç modeli! Eğer sen de bir türlü saç modeline kara veremediysen bu yazı tam sana göre. Hem kep töreninde kullanabileceğin saç modelleri hem de mezuniyet gecesi için öneriler hazırladık. Geçen sene başlayan örgülü saç modellerinin rüzgârı hala esiyor. Hem açık hem de topluyken yaptırabileceğin örgülü saç modelleri sana hem havalı hem de bohem bir hava katacak. Onun dışında hem modern hem de cool görünmek istiyorsan, minimal bir at kuyruğu veya ensede küçük bir topuzla istediğin görünümü kolaylıkla yakalayabilirsin.

Saç modeline karar verirken en önemli noktalardan biri de kıyafetinin modeli. Eğer abartılı ve hareketli bir kıyafet tercih ettiysen saçlarını sade kullanman daha şık görünmeni sağlayacaktır. Sade elbiseler için ise hareketli ve dağınık saçları tercih edebilirsin. Gelelim senin için seçtiğimiz mezuniyet saç modellerine ;

                                       

Hem kısa saçlılar hem de uzun saçlıların rahatlıkla kullanabileceği mezuniyet saç modelleri hem liseden mezun olanlar için hem de üniversiteden mezun olanlar için çok uygun. Sade ve şık taranmış saçlar ve toprak tonlarında hafif bir makyajla kombinleyebileceğin saçlarınla tüm gece dikkatleri üzerine toplayacaksın. Sade bir elbise tercih ettiysen su dalgası yapılmış saçlarına saç aksesuarı kullanabilir ve farklı bir hava katabilirsin.

                                 

Kep töreninde ise saçlarını açık bırakarak daha şık bir görünüm elde edeceğinden emin olabilirsin. Düz fön veya dalgalı saçları tercih edebilir ya da yandan salaş bir örgüyle kep törenine kendini hazırlayabilirsin. Ayrıca son zamanlarda özellikle yurtdışında oldukça popüler olan kep süsleme ritüelini sen de kolaca gerçekleştirebilirsin. Bir kaç dal bahar çiçeği ve yaprağı bir araya getir ve kepine tuttur ve işte hazırsın. Senin için en özel günlerden biri olan mezuniyetinin tadını doyasıya çıkar :)

Görseller: Pinterest


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr