Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Mevsime Özel Nail Art Önerileri >>
0

 

 

Her alanda olduğu gibi oje trendleri de 2022 bahar mevsimi için güncellendi! Podyumlardan günlük hayatımıza uzanan bu trendler içerisinde enerjimizi yükseltecek mükemmel fikirler var! Evde uygulayabileceğin 2022 nail art trendleri arasından seçimini yapma zamanı geldi… :)

 

 

 

1.Yumuşak Pastel Tonlar

Pastel renkler giyimde, makyajda veya herhangi bir alanda trend olmayı başarıyor. Her şeye çok yakışan bu tonlar şimdi oje trendleri içerisinde kendine yer buldu! Pembe, krem veya mavi renklerin pastel tonlarından herhangi birini seç ve 2022 baharının keyfini çıkar… :)

 

 

 

2.Cesur Yeşil

Belki de doğaya dönüşün temsilcisi olarak düşünebileceğimiz bir renk… Cesur yeşil! Baharın habercisi olan yeşil rengin koyu veya açık tonlarından herhangi biri oje uygulamana dahil olabilir. Hatta mat formlu olan yeşil ojeler de hoşuna gidebilir! :)

 

 

 

3.Çarpıcı Aksesuarlar

Aksesuarların enerjisi tırnaklar üzerinde de kendini gösteriyor! Parlak taşlar ve renkli stickerlar 2022 oje trendleri arasında göze çarpan detaylar arasında… Hatta bahara özel olarak uygulayabileceğin çiçek desenli stickerlar bu trend için çok uygun! Kendini mevsimin enerjisine kaptırmak için nail art trendleri sana yol göstersin… :)

 

 

 

4.Sıra Dışı Fransız Manikürü

Fransız manikürü uzun zamandır hayatımızda ve güncellenmiş versiyonunu çok sevdik! Renkli Fransız manikürleri bu sezonda da karşımıza çıkıyor ve heyecanımızı artırıyor… 2022 nail art trendleri içerisinde gördüğümüz bu uygulamalarda renk seçimi konusunda özgürsün. İster tek bir rengin farklı tonlarını ister iki zıt rengi bir arada kullan! :)

 

 

 

5.Nötr Ama Etkili

Bazen sadece ama sadece sadelikten yana olmak isteriz. 2022 nail art trendleri içerisinde bu isteğimize de yer var! Nötr yani doğal tırnak rengine yakın oje uygulamaları oldukça popüler… Renk seçimi konusunda kararsız kaldığında bej veya krem tonlu ojeler kurtarıcın olurken sezonun favori oje trendleri seni mutlu edecek! :)

 

 

 

6.Havalı ve Çarpıcı

Günlük hayatta kullanışlı olup olmadığı konusunda kararsız bıraksa da uzun ve sivri uçlu tırnaklar üzerine uygulanan nail art uygulamaları dikkatimizi çekiyor… Havalı ve çarpıcı bir etki yaratan uzun tırnaklar üzerinde kullanılan renkler ve desenler 2022 nail art trendleri içerisinde karşımıza çıktığına göre belki bir çılgınlık yapabiliriz! :)

 

 

 

7.Göz Alıcı Karışımlar

2022 oje trendleri arasında renkli tonlara şahit oluyoruz. Uygulanış biçimi değişse de bu trendler çok hoşumuza gidiyor! Bahar sezonunda sıklıkla göreceğimiz dalgalı motifler belki yaza kadar favorimiz olmayı başarır… Özellikle parlak ve göz alıcı renklerle kombinler oluşturup heyecan veren kıvrımlar yaratabilirsin! :)

 

 

 

8.Maviliklere Yolculuk

2022 nail art trendleri konusunda bizi baharda maviliklere götürecek bir uygulama daha var… Mavi ve tonları! İlk maddede bahsettiğimiz pastel tonlardan veya daha koyu olarak tercih edebileceğin mavi renk oje koleksiyonunda yer almalı. Ama bu sezon önceliğin gök mavisi veya bebek mavisi gibi tonlarda olduğunu da belirtmek isteriz! :)

 

 

2022 nail art trendleri içerisinde bahara özel uygulamalar dikkatini çekti mi? Eğer cevabın evet ise hemen sevdiğin renkleri seç ve uygulamaya başla! :)

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr