Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En Trend Kısa Saç Modelleri >>
0

Sık sık değiştirmekten çekindiğimiz ama psikolojimizi en çok yansıttığımız şeylerden biri şüphesiz saçlarımız. Uzun zamandır uzattığın saçlarından sıkıldıysan ve bir değişikliğe ihtiyacın varsa yapman gereken şey basit. Yüz tipine uygun kısa saç modellerinden kendine göre olanı seçmek. Saç modelimiz stilimizin en önemli detaylarından biridir. Kısa saç denildiğinde aklımıza gelen bob kesim ve pixie kesim saçlarında modası geçmiyor.

Dalgalı ara makas atılmış hacimli saçlar veya dümdüz kesilen kahküller, omuzda biten düz kesimli saçlar ile daha trend bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Senin için seçtiğimiz 6 farklı kısa saç modeli ile kendi zevkine göre olanı saçıp stilini oluşturabilirsin. İster sarı, ister kumral istersen siyah saçlı ol her stile uyacak saç modellerine göz atmadan geçme.

                                 

Uzun ve oval yüz tipine sahip kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği kahküllü ve perçemli saç kesimleri bu sezon da en trend kısa saç modelleri arasında yerini alıyor. Ayrıca tüm saçınızın aynı uzunlukta olduğu kesimler de yine en beğenilen modeller arasında.

                                         

Kestirdiğin kahküller uzadı ama nasıl kullanacağına karar veremiyor musun? Bizim önerimiz uzayan kahküllerini iki yana ayırarak son zamanların en trend görünümlerinden birine kavuşman. Hafif dalga verdiğin saçlarına hacim vererek çok trend görüneceksin. Katlı saçtan hoşlananlar ise ikinci görselde ki gibi saçlarına şekil verebilirler. Gür saçlılara çok yakışacak modellerden biri de omuzlarda düz kesilmiş dalgalı saçlar. Her stile ve trende çok yakışan zamansız bir model. Tarzını değiştirmekten çekinme! 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr