Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / En iyi 5 Güneş Kremi >>
0

Baharın gelmesiyle birlikte güneş yüzünü iyice gösterdi.  Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için özellikle öğlen saatlerinde güneş koruyucu kullanmamız şart. Güneş koruyucuları , güneşten cildimizi korumak için en etkili çözümlerden biridir.  Güneş koruyucusu seçerken dikkat etmemiz gereken noktalardan biri de, hem UVA ışınlarından hem de UVB dalgalarından korumasıdır. En az 30 koruma faktörü içeren güneş kremi kullanmak faydalı olacaktır. Güneş kremini, güneşe çıkmadan 20-30 dakika öncesinden uygulamak gerekiyor. Böylece güneşe çıktığımızda tam olarak korunmuş olacağız. Koruyucu kremleri tek başına kullanabileceğin gibi makyajının altına baz olarak ta kullanabilirsin.  Güneş koruyucunu iki saatte bir yenilemen gerekiyor. Senin için seçtiğimiz 5 güneş koruyucudan kendi cilt tipine ve ihtiyacına göre olanı seçebilir ve deneyebilirsin.

                                              

1-Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++: Günlük kullanıma uygun nemlendirici özellikli güneş kremi cilt kanserine karşı gelişmiş koruma sağlıyor. Gün boyu cildinizin ihtiyacı olan nemi dengeleyen yapısı ile erken cilt yaşlanmalarının önüne geçmeyi hedefliyor.

2-Daylong Extreme SPF 50: Tüm gün koruyucu nemlendiricili güneş kremi ise dermatolojik olarak onaylanmış ve test edilmiştir. Alerjik ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği Daylong Extreme ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsin.

3-Dermologica Protection 50 Sport SPF 50: Suya dayanıklı yapısıyla çok sevilen  Dermologica Protection ince yapısı ile gün boyu teninizde yokmuş gibi rahat etmenizi sağlayacak. Cildi nemlendirmeye yardımcı yapısı ile kırışıklıkları önlemeyi vadediyor.

4-Dior Hydralife BB Creme - SPF 30 PA+++:  Hem güneş koruyucusu hem de fondöten olan bu ürünü çok seveceksin. Tek bir adımda cildi nemlendirir, cilt tonunu eşitler, genç görünümünü ve güzelliğini korur. Tüm ciltler için tek özel ton ile nemlenmiş, pürüzsüzleşmiş ve kadifemsi yumuşaklık kazanmış bir cilt elde edilmesini sağlamaktadır. Uygulama sonrası ışıltı kazanmış ve renk tonu eşitlenmiş bir cilt elde edilmektedir.

5-Hamilton Everyday Face SPF 50: Aloe vera ve E vitamini içeren formülü sayesinde cildine canlılık kazandıracak.Cildini korurken nemlendirecek olan bu ürünü 4 saatte bir yenileyerek cildini tüm gün koruyabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr