Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Çanlar Saçlar İçin Çalıyor: Lob Saç Kesimi >>
0

Bob kesimin benzeri olan Lob kesimi omuzlarda biten uçları hareketli kesimli saçlar olarak tanımlayabiliriz. Aslında bu saç kesimine aşinayız. Birçok blogger ve ünlünün de kullandığı Lob saç kesimi kısa zamanda oldukça popüler oldu. Hem koyu renkli saçlara hem de açık renkli saçlara çok yakışan bu kesim dalgalı ve düz kullanmaya da oldukça müsait.

İri saç maşası kullanarak dağınık dalgalar elde edebileceğin gibi deniz tuzu spreyi veya memnun kalıp kullandığın herhangi bir saç şekillendirici sprey ile de saçlarına şekil verebilirsin. Lob saç kesimiyle uygulayabileceğin saç modelleri de oldukça fazla. Minimal topuzlar veya yarım toplu saçları rahatlıkla uygulayabileceğin gibi en trend modeller arasına gire boksör örgüleri de bu saç kesimi ile rahatlıkla kullanabilirsin.

                               

Şekillendirmeden bile cool görüneceğin lob saç modeli ile trend görünümü her an yakalayabileceksin. Genellikle uçları hareketli olan bu kesimi zaman zaman dümdüz şekli ile de görüyoruz. Kumral saçlılara da çok yakışacağını düşündüğümüz bu model ile tarzını değiştirebilirsin.

                                  

Ayrıca lob saç kesiminde perçem veya kakül de kullanabilirsin. Alınları geniş kişilere çok yakışacak olan kaküllü lob kesim modeli, her yüz hattı için de uygun. Kakül veya perçem kullanmayanlar da saçlarıyla aynı boyda veya hafif katlı bir ön kesim tercih edebilirler.

                                     

Birçok ünlü model ve bloggerın da bu akıma ayak uydurduğu şu günlerde bu saç kesimini yaptırmak kaçınılmaz. İster biraz daha uzun ister biraz daha kısa olarak kestireceğin lob saç kesimini gündüzden geceye geçişlerde de rahatlıkla kullanacaksın.heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr