Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Milano Moda Haftası Sokak Görünümleri >>
0

Moda dünyasının dört gözle beklediği Milano Moda Haftası geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Dünyaca ünlü markaların defilelerinin gerçekleştiği haftaya ilgi büyüktü. Sokaklar ise adeta podyumların yansıması gibiydi. Sokakların hâkimiyeti adeta moda bloggerlarının elindeydi. Chiara Ferragni, Miroslava Duma ve Olivia Palermo kameralara poz veren isimler arasındaydı.

Önümüzdeki sezonun sinyallerini aldığımız Moda haftalarından olan Milano moda haftasında sıkça gördüklerimiz ise şöyle; pijama görünümlü takımlar, desenli elbiseler, çorap görünümlü uzun çizmeler ve transparan detaylar.

                      

Milano Moda Haftası'nda karşımıza çıkan en sevdiğimiz görünümleri seninle paylaşmak istedik. Sokak stilimize ilham olacak bu görünümlerle bizde benzer kombinler oluşturabiliriz. Tüm zamanların en beğenilen parçalarından olan pantolon-ceket takımlar yine karşımıza çıkıyor. Klasik takımlardan farkı ise elbette sezonun sevilen görünümü fırfır detayı. Pantolon - ceket takımı desenli topuklu ayakkabı modelleri ve fularlar ile hareketlendirebilirsin. Sezonun gözdesi kadife ise yine karşımıza çıkan detaylardan. Kadife aksesuarlar, ayakkabılar ve kıyafetler birbiriyle kullanılıyor. Nakış detayı ise yine en çok gözümüze çarpan unsurlar arasındaydı. Gelelim bol kesim kot pantolonlara, dar paça pantolonları rafa kaldırmaya neden olacak arzu nesnesi bol kesim kot pantolonlar sokak modasının olmazsa olmazlarından. Kot pantolon modellerini desenli sweatshirtler ve topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsin.

                     

Nakış detaylı veya baskılı sweatshirtler bu sezonun hem en rahat hem de en iddialı parçaları arasında geliyor. Kısa şortlarla kombinleyebileceğin sweatshirt modellerini postallarla tamamlayabilirsin. Kışın vazgeçilmezi kaşe kabanları hareketlendirmek istersen desenli parçalara şans verebilirsin. Büyük küpeleri de önümüzde ki sezon sık sık göreceğiz. Ve gelelim 2017 sezonunun en trend detayına fırfır. Çok sevilen fırfır detayını hemen hemen tüm parçalarda görmek mümkün. Fırfır detaylı parçaları kullanırken dikkat etmen gereken şeylerden biri, diğer parçaları olabildiğince sade seçimlerden oluşturmak.

                    

Olivia Palermo'nun ilham verici stilini paylaşmadan geçemedik. Zarafeti ve cool görünümü ile stiline bayıldığımız Olivia Palermo bu kez deri eteğini renkli ve hareketli bir parça ile tamamlamış. Dumanlı göz makyajı ve özensiz saçlarıyla muhteşem bir görünüm elde etmiş. Bu yaz sıkça gördüğümüz desenli maxi elbiseler Sonbahar ve Kış sezonunda da karşımıza sık sık çıkacak. Desenli elbiseleri az da olsa spor bir görünüme kavuşturmak için beyaz spor ayakkabı modelleri ve askılı çanta modellerinden faydalanabilirsin. Sokak modası benim için spor giyim diyenler, bu kombin sizin için. Düz kesim bir pantolon ve oduncu gömlekler ile oluşturacağın kombinini renkli bereler ile tamamlayabilirsin.

Gelelim kadınların arzu nesnesi olan ayakkabı modellerine. Ayakkabılarda da karşımıza rugan ve derinin yanı sıra saten ve kadife dokuları da göreceğiz. Günlük stillerin vazgeçilmezi düz ayakkabılar zaman zaman yerini ultra yüksek ve kalın topuklara bırakacak olsa da, sivri burunlu topuklular da yine trend olacak. Yukarıda da sıkça bahsettiğimiz fırfır detayları terliklerde de göreceğiz. Renklerin farklı tonlarından oluşturulan fırfır detaylı terlikleri aynı tonlarda kıyafetlerle kombinlemek gerekiyor. 

Milano Moda Haftası'nın sokak stillerini çok beğendik. Sen de bu görünümlerden ilham alarak OXXO ürünlerle stilini oluşturabilir ve bizimle paylaşabilirsin heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr