Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kışa Özel Kombin Önerileri! >>
0

 

 

Değişen mevsim koşullarına göre güncellenen kombinlerin içerisinde en sevdiğimiz dokulara yer veriyoruz… Trikoların yumuşaklığı, yünlü dokuların sıcaklığı, vegan derilerin havalı etkisi veya pamuk içerikli parçaların doğallığı bizi çok mutlu ediyor! Şimdi mevsime uygun kombinler için ideal seçenek olan bu dokular içimizi ısıtırken gardırobumuzu güncelleme vakti geldi… Kışa özel detayları bir araya getirdiğimiz kombin önerileri seni bekliyor! :)

1.Sıcacık Trikolara Kucak Aç!

Trikoların mevsime özel formları mutlaka gardırobunda yerini almalı… Özellikle V yaka formun klasik etkisi ve fitilli trikonun vazgeçilmezliği heyecan verici! Sen de favorin olacak bir V yaka triko arıyorsan o şimdi karşında! Fitilli V yaka triko kazak modelinin hoş dokusu günlük kombinlerini canlandırmak için çok uygun… :)

 

 

 

2.Kışa Yakışan Sürdürülebilir İçerikler!

Yaz aylarında Tencel(Lyocell) içerikli geri dönüştürülebilir dokuların doğallığını çok yakından gördük… Nefes alabilen kumaş yapısı ve üretilirken %40 daha az su tüketilen formu ile Tencel(Lyocell) jogger pantolon kış mevsiminde de favorin olabilir! OXXO’nun efsaneleşmiş parçalarından biri olan bu jogger pantolon modelini kışa uyarlamak için trikolardan ve yumuşacık şallardan destek alabilirsin… :)

 

 

 

3.Yünlü Dokuların Vazgeçilmez Sıcaklığı!

Her sezon kalbimizi çalmayı başaran yünlü uzun kaban modeli, kombin önerileri ile tekrar sahnede! Gelişini heyecanla beklediğimiz bu parça her durumda kurtarıcın olacak… Hafta içi ofis günlerinde klasik görünüm, hafta sonu rahatlığı ile sweatler ve sneakerları tamamlamak için ideal! İçini ısıtacak yünlü uzun kaban modeli ile tanışmak için hemen görsellere tıkla… :)

 

 

 

4.Şimdi Denim Vakti!

%100 pamuk içerikli denim pantolon modelleri her sezon OXXO’da karşına çıkıyor… Şimdi ise batik yıkamalı görünümü ile büyüleyen denim pantolon modeliyle tanışma zamanı! Yüksek bel duruşu ve bedene yakın rahat formu ile günlük kombinlerinin baş tacı olabilecek bir parça! İster sweatlerle ister klasik gömleklerle kombinle, seçim senin! :)

 

 

 

5.Mevsimi Kurtaran Parçalar!

Kombin önerileri ile pamuk içerikli dokuların ritmini yakalamışken bırakmak olmazdı! Mevsimi kurtaracak parçalardan biri olan balıkçı yaka uzun kollu tişört… Bu parçayı ister sportif görünüm ister klasik kombinler için kullan! Jogger pantolonların havalı etkisini veya blazer ceketlerin güçlü formunu bu parça ile birleştirip tarzını yansıtman mümkün… :)

 

 

 

6.Sıcacık Detaylarla Yakın Dostluk!

Trikonun sıcaklığıyla birleşen vegan kürk detayı harika bir bütünlük yarattı! Kombinlerin mükemmel tamamlayıcısı olacak bu triko hırka ile neler yapabileceğini bir düşün… En sevdiğin bol paça jeanlerle, slim-fit pantolonlarla veya vegan deri mini eteklerle onu kombinle! Aradığın sıcaklığı yakalayacağın triko hırka modeli seni bekliyor…

 

 

 

7.Havalı Vegan Deri!

Vegan deri dokular bu sezonun en sevilenleri arasında yer alıyor… Bu formun yükselişi hızla devam ederken bizim sana süper bir önerimiz var! Çok sevdiğimiz jogger pantolon ve vegan deri bir araya geldi! Deri jogger pantolon modeli hem ofisteki şıklığını hem de akşam için gelen buluşma davetini en iyi şekilde değerlendirmene yardımcı olacak… :)

 

 

 

8.Süveterlerin Yükselişi!

Yeni sezonda süveterleri mutlaka gardırobuna dahil etmen gerek… Gömleklerle ve mini eteklerle kombinleyebileceğin süveter modelleriyle harikalar yaratabilirsin. Sana önereceğimiz triko süveter modeli bu kombinler için çok uygun! Hatta sokak modasının ritmini yakalarken yardım alacağın triko süveter ile postalları birleştirmek mükemmel bir fikir… :)

 

 

9.Vazgeçilmez Skinny!

Skinny pantolonlar her mevsime uygun olan dokuları ve detayları ile kombin önerileri listemize dahil oluyor… Şimdi de ultra yüksek bel skinny ile mevsime özel görünümler yaratabileceksin… Güçlü bir görünüm için bu parçayı vegan deri ceketlerle ve postal botlarla birleştirip iddialı detayları yakalayabilirsin! :)

 

 

10.Yüksek Rahatlık!

Pandemi ile birlikte gelen kapanma dönemlerinde sweatshirtlerin rahatlığını fazlasıyla deneyimledik. Hatta buna o kadar alıştık ki uzaklaşmamız biraz zaman aldı. :) Yine de hafta sonlarında, sporda veya dinlenme vakitlerinde kullanabileceğin favori bir sweatshirtün olmalı! Buna çok uygun olan fermuarlı yumuşak dokulu sweatshirt modeli ile tanışman gerek! İster taytlarla ister skinnylerle kombinle… :)

 

 

 

11.Aranan Wide-Leg Jean!

Wide-leg jeanler iyi ki var! Joggerlarla olan yakın dostluğumuza ek olarak bu formun rahatlığı da fazlasıyla seviliyor. Hem nostaljik görünümün hem de konforun anahtarı olan bu parçayı sen de mevsime özel kombinlerine dahil et… Pamuklu denim dokunun keyfini oversize gömleklerle ve yünlü kabanlarla destekle! :)

 

 

 

12.Kışa Özel Kurtarıcı Detaylar!

Balıkçı yaka triko kazaklar kış aylarının kurtarıcısı olurken kombinlerimize de zariflik katıyor! Şimdi sana önereceğimiz yün içerikli boğazlı triko kazak da bu parçalardan biri… Mom jeanlerle veya straight-fit pantolonlarla dilediğin gibi kombinleyebileceğin bu triko mükemmel bir kurtarıcı! Herkesin dolabında mutlaka olması gereken boğazlı triko kazak için hemen görsellere tıkla… :)

 

 

Kışa özel dokulardan oluşan kombin önerileri içini ısıtmaya hazır! Mevsim koşullarına uygun olarak kombin yaparken aynı zamanda tarzını yansıtabilmek mükemmel… Daha fazlası için seni oxxo.com.tr’ye bekliyoruz!

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr