Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Festivale Hazır Mısın? >>
2

Geçtiğimiz ay Coachella ile festival sezonunu resmen açtık. Doğa, müzik ve sanatın iç içe olduğu festival ayları yılın belki de en sevdiğimiz dönemi. Gel gelelim ki yeni yeşeren çimlerin üzerinde ılık bahar havasında veya güneşli sıcak günlerde doyasıya eğlenirken stil sahibi ve cool görünme çabası da ayrı bir dert oluyor. Daha önce seninle paylaştığımız festival yazımızdan bu yılki programını oluşturduysan OXXO, kıyafet konusunda imdadına yetişmeye hazır. oxxo.com.tr’de ve mağazalarda anahtar parçalardan aksesuarlara, basiclerden tamamlayıcılara festival boyunca hem şık hem cool görünebileceğin birçok ürün seni bekliyor. Seçim ve kombinleme konusunda kararsızlık yaşayanlardansan stil önerilerimize göz atmaya başlayabilirsin.

 

 

Ne Giysen?

Festivallerin vazgeçilmez parçası tabii ki kot şortlar. Hatta bir nevi üniforması desek yanılmayız her halde. En basit şekilde kot şortunu bir tişört ile kombinleyebilirsin. Daha cool ve dikkat çeken bir parça arayışında olursan tercihini crop top modellerden yana kullan. Ayrıca hiçbir zaman eskimeyen bu kombin rahat olduğu kadar birçok farklı stile de bürünebiliyor. Bu ikiliyi şapka, gözlük, aksesuar ve çantalarınla bambaşkaya havaya sokabilirsin. Mesela şapka ve botlarla kombinlediğinde bir kovboy gibi olabilir veya uzun yelek ve püsküllü üstlerle kombinlediğinde bohem bir hava elde edebilirsin. Sadece kot değil, etnik desenlisinden yüksek bel modellere, yırtık detaylısından rengarenk seçeneklere istediğini seçebilirsin. Genellikle festivallerde baskın olan bohem stiline ayak uydurmak istersen püsküller, salaş elbiseler ve dantel detaylı parçaları da deneyebilirsin. Kombinlerine son noktayı tabii ki saç ve makyajınla koyacaksın. Örgülü ya da açık saçlar ile hafif makyajlar sezonun favorileri arasında.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Kilit Parçalar

Instagram’da şöyle bir gezindiğinde göreceksin ki sanki fuları olmayanı festivale almıyorlar. Şaka bir yana konu aksesuar olduğunda fularlar da oldukça iddialı. İster boynuna, ister koluna bağla istersen de kemer gibi kullan. Fular ve bandalar festivallerde en çok karşımıza çıkan aksesuarlar. Etnik kolyeler, üst üste takılmış bileklikler ve birden fazla kullanılan yüzüklerle de festival stilini tamamlayabilirsin. Şortlardan sonra festivallerin bir diğer olmazsa olmazı kesinlikle şapkalar. Hasır, kovboy veya klasik… Hangisini tercih edersen et seni çok daha cool göstereceği garantili!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Rahat ve Cool

Hani derler ya; güzellik acı verir diye. İşte bu söylem, festival dönemleri için geçerli değil. Müzik ve etkinliklerle doyasıya eğlenirken rahatlığından ödün vermene gerek yok. Çünkü festival stilinde topuklu ayakkabıya yer yok. Sneakerlarını, sandaletlerini veya botlarını geçir ayaklarına ve eğlencenin tadının çıkar. Özellikle gladyatör ve bağcıklı sandaletler, şort, crop top üst ve yelek/kimono kombinine mükemmel uyum sağlayacak. Botlarsa bohem bir tarz edinmek istersen bire bir. Rahatlık demişken eşyalarını kolaylıkla taşıman için bizim önerimiz sırt çantalarından yana. Renkli, desenli ya da püsküllü çanta modellerinden istediğini kullanabilirsin. Hem rahat ve cool hem de çok kullanışlılar.

oxxo.com.tr’de ve mağazalarda festival stilini oluşturabileceğin birbirinden farklı seçenekler seni bekliyor!

Şimdiden iyi eğlenceler! 😊

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr