Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Favori Pantolonunu Seçtin mi? >>
0

 

 

Her sezon birkaç pantolona kalbimizi kaptırıyoruz… Her mevsim kombinlerimizde yer verebildiğimiz bu parçalar bizim için çok önemli… Rahatlığın ve çarpıcı detayların bir araya geldiği mükemmel pantolonlarla yakın dostluğumuz devam ederken sana birkaç önerimiz olacak… Özellikle OXXO’da tanışman gereken pantolonlar olduğunu düşünerek sana bir liste hazırladık. Mükemmel pantolon kombinleri oluşturmak için şimdi bizi takip et! :)

1.Vazgeçilmez Mom Jean!

Herkesin dolabında mutlaka bulunması gereken formlardan biri mom’lar! Sen de bu sezon aradığın mom jean pantolonu bulma konusunda kararsız kaldıysan şimdiki önerimiz hoşuna gidecek… Mükemmel kalıbı ve pamuklu dokusu ile seni büyüleyecek olan yüksek bel mom jean ile tanış! İster postallarla ister mevsime meydan okuyan sneakerlarla birleştir! :)

 

 

 

2.Sweat Pantolon ile Tanışma Vakti!

Hayallerini süsleyen o konforlu pantolon şimdi karşında! Hem farklı rahatlığı hem de pamuk karışımlı dokusu ile kalbini çalacak olan sweat pantolon pantolon ile tanış… Günlük hayatında sapor veya yürüyüş gibi aktiviteler ya da hafta sonu rahatlığı için tercih edebileceğin bu pantolona dolabında yer açmaya hazırsan şimdi görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

3.İspanyol Paça Alarmı!

Pantolon kombinleri içerisinde nostaljik görünümün en iyi temsilcilerinden biri İspanyol paça… Asla vazgeçemediğimiz bu formun en iyi örneklerinden biri şimdi seninle! Pamuk karışımlı denim dokusu ve yüksek bel formu ile günlük hayatına hem hareket hem de rahatlık katacak… Onu oversize gömleklerle veya sweatlerle birleştirip özgürlüğünü ilan etmeye hazır ol! :)

 

 

 

4.Kışa Özel Kadifeler!

Kadife pantolonlar kış mevsiminde kurtarıcımız olarak kombinlerimizde yer almayı başarıyor… Peki sen şimdi bu sıcacık dokuyu en iyi şekilde deneyimlemek için wide leg kadife pantolon modelini tercih etmeye ne dersin? Onu süet dokulu çizmelerle ve askılı çantalarla kombinleyip mevsime özel muhteşem görünümlere ulaşabilirsin…

 

 

 

5.Şimdi Straight Fit Zamanı!

Dolabındaki denim koleksiyonunu tamamlamak için ihtiyacın olan bir straight fit pantolon ile tanışmaya hazır ol… Yüksek bel formu ve cut-out detayı ile sokak stiline yön veren bu parça ile uzun trençkotları veya kabanları bir araya getirmek çok havalı olacak! :)

 

 

 

6.Push Up Dokunuşu!

Tencel(Lyocell) içerikli geri dönüştürülebilir dokulardan biri push up skinny pantolon modelinde karşımıza çıkıyor… Üretilirken %40 daha az su tüketildiğini bildiğimiz bu pantolon modeli, aynı zamanda içeriği sebebiyle anti bakteriyel özelliğe de sahip! Sağlıklı ve doğal kullanımın keyfini çıkarabileceğin bu parçanın push up etkisi gün boyu formunu korurken en yoğun günler bile senin için harika geçecek… :)

 

 

 

7.Havalı Vegan Deri!

Pantolon kombinleri içerisinde vegan deri dokularla olan yakın dostluğumuz bu sezon biraz daha pekişti diyebiliriz. Deri pantolonların asi ve güçlü görünümünü çok sevdiğimiz için bu dostluğu desteklemeye devam edeceğiz. Şimdi vegan deri jogger pantolon modelinin havalı etkisini oversize blazer ceketlerle birleştirmenin tam zamanı değil mi?

 

 

 

8.Ekosenin Gücünü Hisset!

Ekose desenler yaz-kış demeden kombinlerimize hareket katmaya devam ediyor. Gömlekler, ceketler derken şimdi bir de ekose desenli pantolon modelini de dolabına dahil etmek harika olabilir… Ofis günlerinde onu blazer ceketlerle veya crop bluzlarla kombinleyip enerjine enerji katabilirsin! :)

 

 

 

9.Skinny Denim Konforu!

Pamuk ve modal karışımlı skinny denim pantolon modeli ile hareket özgürlüğün hiç olmadığı kadar zirveye ulaşacak! Gün boyunca yoğunluğun içerisinde savaş verirken bu pantolon seni hem rahat hem de özgür hissettirecek… Ekstra esnek yapısı ve mükemmel kalıbı ile tanışıp yepyeni pantolon kombinleri oluşturmaya ne dersin? :)

 

 

 

10.Aradığın Wide Leg!

İş günlerin veya özel toplantıların için aradığın o konforlu wide leg pantolon burada! Rahat kalıbı ve kusursuz görünümü ile seni birkaç adım öne çıkaracak olan bu parça dolabında yerini almalı… Onu ister crop bluzlarla ister klasik gömleklerle birleştir… Hatta istersen bir değişiklik yapıp onu hafta sonu için oversize sweatshirtlerle de kombinleyebilirsin, seçim senin! :)

 

 

 

11.Doğallığın İzindeyiz!

Doğallığın izinden giden bir pantolon arıyorsan doğru yerdesin! Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı içeriği ile sürdürülebilir modayı destekleyen bu jogger pantolon tam senlik diyebiliriz… Jogger formun rahatlığı ve sahip olduğu içeriğin doğallığı ile mutluluğu yakalaman çok kolay olacak! :) OXXO’da efsaneleşen bu parça ile hemen tanışmak için görsellere tıklayabilirsin…

 

 

 

12.Carrot Fit Farkı!

Carrot fit pantolonlar daima kurtarıcı olan parçalar arasında… Belki de bu yüzden onları kombinlerimize dahil etmeyi çok seviyoruz… Sen de şimdi önereceğimiz havuç pantolon ile carrot-fit farkını keşfedebilirsin. Blazer ceketlerle, triko hırkalarla veya en sevdiğin bluzlarınla bu parçayı kombinleyebilirsin. Yoğun geçecek bir toplantı gününde havuç pantolon modeli blazer ceketinle birleşmek için hazır olacak! :)

 

 

Sen de şimdi pantolon kombinleri ile enerjini en üst seviyeye çıkarmaya hazırsın! Her hafta daha fazlasını görmek ve tarzına yenilikler katmak için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmek isteyebilirsin, seni bekliyoruz! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr