Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bu Yazın En Moda Aksesuarları >>
1

Yazın gelmesiyle birlikte hem kıyafetlerimiz hem de aksesuar taşıma yükümüz hafifledi. Güneş gözlükleri ve hasır şapkalar derken diğer aksesuarları da unutmaman gerektiğini söyleyelim dedik. Yazın tek parça veya maksimum iki parça ile stilimizi oluşturduğumuzdan dolayı aksesuar kullanmak daha kolay olabiliyor.  Bazen ipek bir şal veya fular ile stilimizi hareketlendirirken hasır şapkalarda yaz sıcaklarında güneşten korumak için imdadımıza yetişiyor. Senin için seçtiğimiz 4 farklı aksesuar modelini kullanarak stilini hareketlendirirken trend bir görünüm yakalayabilirsin.

                                           

Yaz aylarının olmazsa olmaz parçası hasır şapka modelleri bu sezon sıkça karşımıza çıkacak. Büyük ve küçük birçok çeşidi ile çok beğenilen hasır şapka modellerini hem kumsalda hem de günlük kombinlerinle severek kullanabilirsin. 

                                          

Gelelim fularlara sade stilinizi hareketlendirmek ve ufak dokunuşlar yapmaktan hoşlanıyorsan. Küçük desenli fularlar tam sana göre. İster basic tişörtle istersen uzun bir elbiseyle bile kombinleyebileceğin fularlar farklı renk seçenekleriyle OXXO Online'da! Sezonun hot trendi ipek şallar ise hem bahar aylarının hem de yaz aylarının olmazsa olmaz parçalarından biri.

                              

Bohem giyim tarzının en trend parçası olan bohem saç aksesuarları da bu sezon çok moda. Açık saçlar ve örgülü saçlar ile çok beğendiğimiz bohem tarza uygun saç aksesuarlarına buradan ulaşabilirsin. Retro giyim tarzı denince akla ilk gelen ürünlerden olan saç bantları da OXXO tasarımcıları tarafından senin için hazırlandı birçok renk seçeneğinin bulunduğu saç aksesuarlarına aksesuarlar kategorimizden ulaşabilirsin.

                                                                    

Çantalarımızın ayrılmaz parçası olan cüzdanlar ise hologramlı modelleri ile ellere taşındı. Adeta portföy çanta görevi gören hologram cüzdanlar hem trend hem de cool. Deri cüzdan modelleri ve birçok seçenek oxxo.com.tr'de!


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr