Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2022’ye Enerji Katacak Saç Trendleri! >>
0

 

 

Her sezon olduğu gibi 2022 yılında da podyumlardan günlük hayatımıza uzanan birçok trendin keyfini çıkaracağız… Zaman geçtikçe geçmişten ilham alan veya yeniliklerin izinden giden uygulamalarla tanışmaya devam ediyoruz. Buna bağlı olarak 2022 saç trendleri neler olacak diye düşünürken araştırmalara başladık! Hadi birlikte yeni sezonun saç trendlerini inceleyelim… :)

1.Ortadan Ayrılmış Klasik Bob

Bob kesim uzun zamandır saç trendlerine dahil oluyor… Özellikle kısa saç sevenlerin favorisi olan bu kesim yeni yılda da bizimle! 2022 saç trendleri arasında yer alan bob kesimi kaküllü veya kakülsüz şekilde kullanmak mümkün… Üstelik bu sezon klasik bob modeli ortadan ayrılmış şekilde kullanılarak modern bir görünüme ulaştıracak! :)

 

 

 

2.Hacimli Dalgalar!

Dalgalı saç modelleri de bob kesim gibi her sezonun favorisi oluyor diyebiliriz. Su dalgası veya bukleler eşliğinde aşina olduğumuz bu trend şimdi hacimli haliyle karşımızda… Bu sezon saçlarımızı olabildiğince kabartıyoruz ve 2022 saç trendleri için tarzımızı hazır hale getiriyoruz!

 

 

 

3.Aksesuarlara Yer Var!

2022 saç trendleri arasında aksesuarlara fazlasıyla yer var… Saç modelin ne olursa olsun saç bantları ve tokalar eşliğinde renkli görünümler yaratabilirsin. Çıtçıtlı set tokaları bir arada kullanarak göz alıcı aksesuar şıklığını da yakalamak harika olur! Oxxo.com.tr’de tarzına uygun olabilecek takı ve saç aksesuarlar ilgini çekebilir! :)

 

 

 

4.Katlı Görünümler!

Friends dizisindeki karakterlerden biri olan Rachel ile popülerliği devam eden katlı kesim trendi 2022’de de fazlasıyla karşımıza çıkacak… İsmi “The Rachel” olarak geçen bu katlı kesimin yüzü çerçeveleyen görünümü modern dünyayı kucaklıyor… Ayrıca bu kesime şekil verirken fön makinesi ve yuvarlak fırçaya ihtiyacımız olacak! :)

 

 

 

5.Kakül Rüzgarı!

Yeni yılda yapmak istediğin değişiklikler arasında kakül denemeleri yer alabilir! Yüz şekline göre kısalığını kendin seçebileceğin bu saç trendiyle farklı bir görünüm elde edebilirsin… Seyrek veya sık şekillerle kullanılabilen bu formla saçlarını düz veya dalgalı olarak şekillendirerek gücünü gösterebilirsin! :)

 

 

 

6.Shag 2.0 İçin Hazırız!

2022 saç trendleri ile geçmişe göz kırpmaya devam ediyoruz. Kaküller, katlar ve dağınık dalgalardan oluşan shag kesimi 2.0 versiyonu ile kalpleri çalacak! Klasik shag kesimin kısaltılmış hali olarak gördüğümüz bu form asi ve isyankar ruhun temsilcisi olarak dikkatleri çekecek… :)

 

 

2022 saç trendleri yeni yılda hayatımızda renk ve enerji katmak için hazır! Sen de tarzına uygun olan trendlerden birini seçerek değişiklik yapmak isteyebilirsin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr