Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kış Aylarının Vazgeçilmez Parçası Kaban Modelleri >>
0

Kış aylarında sokak modasının vazgeçilmezi olan kaban ve palto modelleri bu sezonda yeni modelleri ile OXXO’da! Birbirinden şık ve tren modellerde tasarlanan palto modelleri sokak stilinin başrol parçası.

OXXO tasarımcılarının her sene trendlere uygun olarak tasarladığı palto modelleri ve kaban modelleri ile stilini oluşturup sokak stilinin nabzını tutabilirsin. Kaban ve palto modelleri maskülen, feminen ve şık modellerle bu sezon karşımıza çıkıyor. İster denim pantolon modelleri ile kombinleyebileceğin kaban modellerini, istersen şık pantolon modelleri ile kombinleyerek farklı stiller oluşturabilirsin.

                                   

Kışın kadın giyiminin en sık tercih edilen parçası olan uzun kaban modelleri maskülen ve feminen tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Fermuar ve düğme detayı olmayan hırka tasarımlı yün kaban modelleri maskülen, vücuttan uzak tasarımı ile cool bir stil oluşturmanı sağlayacak. Boyfriend jean pantolonlar veya bol paça culotte pantolon modelleri ile kombinleyeceğin kaban modellerini kürk yakalar ile tamamlayabilirsin. Feminen parçalardan hoşlananlar ise uzun kürk yaka detaylı kaban ile stilllerini oluşturabilirler. %60 yün içeriği sayesinde sıcacık tutacak kaban modelleri belindeki kuşak detayı sayesinde hem kıvrımlarını ortaya çıkaracak hem de belini daha ince gösterecek. Feminen tasarımlı kaban modellerini, topuklu bot modelleri ile kombinleyebilirsin.

                                   

Kısa kaban modelleri de OXXO'da bulunuyor. Ekoseli kaban modelleri dolabımızın en cool parçaları arasında yer alıyor. Jean pantolonlar ve spor ayakkabı modelleri ile kombinleyeceğin kaban modelleri için dolabında yer aç. Yakası kürklü düz kesim kaban modelleri ise hem şık hem de spor kombinlenebilen zamansız kaban modelleri arasında geliyor. OXXO kaban modelleri, içerdiği yün materyal sayesinde sıcaklık sağlarken şık olmanı da sağlayacak. Sen de kaban modellerimizi detaylı olarak incelemek istiyorsan tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr