Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Trend: Parlak Gözler >>
0

Güzellik dünyası bu sezon yepyeni bir trendle karşılaşıyor. New York Moda Haftasında podyumlarda sık sık gördüğümüz parlak göz makyajları trend basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanıyor. Uygulaması ve kullanması cesaret isteyen bu makyaj trendini birçok ünlü isim kullanmaya başladı bile.

Parlak dudaklar ve ışıltılı ten makyajından sonra hayatımıza hızlı bir şekilde giren parlak göz makyajı dikkatleri çekiyor. Özellikle parlak dudaklar, ışıltılı ten makyajı ve ıslak saç modelleri ile birlikte kullanılan bu trend yazın sık sık karşımıza çıkacak. Birkaç küçük teknikle uygulayabileceğin bu trendin ipuçları aşağıda seni bekliyor.

 

 

 

 

 

 Işıltılar

Bu makyaj tekniğini pigment farlar ve lipglosslar ile uygulayabilirsin. Veya bu trendi sürekli uygulamak istiyorum diyorsan, ünlü makyaj markalarının bu trend için üretilmiş özel ürünlerinden satın alabilir ve trende ayak uydurabilirsin. Işıltılı göz makyajını bir fırça yardımı ile önce far pigmentini uygulayıp ardından şeffaf veya farın rengine uygun bir lipgloss ile üzerinden geçebilirsin.

 

 

 

 

 

 

Parlak Gözler

Bu makyaj tekniğini uygularken deneyebileceğin bir başka teknik ise strobing makyaj tekniğinde kullanılan ürünlerden faydalanmak. Teninin ışıldaması için sürdüğün strobe cream tarzı ürünlerle farını karıştırarak bu tekniği uygulayabilirsin. Islak saçların ve ıslak dudakların ile görünümünü güçlendirebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr