Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Must Have Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Her kadının dolabında mutlaka olması gereken parçalar vardır. OXXO tasarımcıları İlkbahar-Yaz koleksiyonunun ilk etabında must have parçaları bir araya getirdi. İnce detaylar ve çarpıcı renkleriyle dikkat çeken Must Have koleksiyonu, kendini her daim şık hissetmek isteyen kadınlar için birebir. Olmazsa olmaz parçalar arasında bulunan trençkot, gömlek elbise, bol kesim pantolon ve volanlı etek modelleri yer alıyor.

Desenlerde ise sezonun ve tüm zamanların ön plana çıkan deseni pötikare dikkat çekiyor. Feminen detayları etekler ve kayık yaka bluz modelleri ile yakalayan koleksiyon rahatlığı ise bol kesim parçalarla buluşturuyor. Hangi stilde giyinirsen giyin sana göre bir parça mutlaka bulacaksın. 

  

 

 

   Siyah ve Pembe Birlikteliği

Bu sezon pembenin her tonunu görmeye hazır olun özellikle neon pembeler sezonun en hit renklerinden biri. Pembe parçaları tonsürton bir şekilde kullanabilir veya farklı renklerle de kombinleyebilirsin. Pembe parçalar siyahla kombinlendiğinde feminen ve seksi bir görünüm kazanmana da yardımcı olacak. Biz pembe triko atleti rugan ceket ve bol kesim bir jean pantolon ile tamamladık.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grinin Elli Tonu

Gri şüphesiz her sezonun vazgeçilmez renklerinden biridir. Sade ve temiz bir kombinin olmazsa olmazı gri bahar sezonunda da başrolde. Gri parçaları birbirleriyle ve beyaz kıyafetlerle kombinleyebilirsin. Bu sezon dolabının olmazsa olmaz parçalarından olacak gri trençkot modellerini trikolar ve bol kesim pantolonlar ile kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feminen Kombinler

Bu sezon dolabında bulunduracağın feminen birkaç parça ile kombinlerini oluşturmaya ne dersin? Hem tek başına hem de gömlekler ile kombinleyebileceğin büstiyer modellerini mini eteklerle ve topuklu ayakkabıların ile kombinleyerek şık ve cool bir stil oluşturabilirsin. OXXO Büstiyer ve gömlek modelleri 100% pamuktan üretildiğinden yazın aylarında da  kullanıma uygundur.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr