Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı: Back to School >>
1

Back to School dönemi geldi çattı. Hazır havalar da biraz serinliyorken gardroplarda değişiklik yapma zamanı. Genç, enerjik ve rahatına önem verdiği kadar şıklığını da düşünen OXXO kadınlarının, okul sezonuna merhaba diyeceği klasik modellerden çok farklı ve özgün stillerin yer aldığı koleksiyon; örme hırkalardan ispanyol paça pantolonlara, crop top bluzlardan desenli yağmurluklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siyah ve Beyazın Uyumu

Back to school koleksiyonuna bu sezon siyah ve beyaz tonlar hakim. Günlük hayatında da kolayca kombinleyebileceğin bu parçaları okul stiline kolayca yansıtabilir, rahat ve şık olmanın keyfini çıkarabilirsin. Geçiş mevsimlerinin favorisi hırka, ve yağmurluklar iş, okul ya da ofis kombinlerinde mutlaka yer alması gereken parçalar. Askılı atletler, crop top bluzlar ya da baskı detaylı tişörtler ile harika bir uyum yakalayan hırkanı neyin üzerine giyersen giy şık olmama ihtimalin yok!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Örgü Parçalar

Örgü üst parçalar bu sezonun yükselişe geçen parçaları arasında. Uzun kollu örgü hırkalar, tarzına feminen bir hava katarken serin havalardan şıklığından ödün vermeden korunmanı sağlayacak. Örgü hırkaları skinny kot pantolonlar ya da yırtmaçlı kalem etekler ile tamamlayabilirsin. Okul sezonunun olmazsa olmazlarından biri olan denimler ise bu sezon tarzını yüksek belden ve boyfriend modellerden yana kullanıyor. Sokak modasının trendi crop top üst parçalar ile kombinleyebileceğin denimler tarzına özgür ve asi bir hava katacak.

Okul stilinde çabasız şıklıktan vazgeçemeyenlerin çok seveceği Back to School koleksiyonu ile sonbaharı cool ve dinamik bir tarz ile karşılayacaksın! 

 

 

 
 

Back To School Rahatlığı

Back to school modasının bu sezon öne çıkan trendi rahatlık. Hem cool hem de mevsime uygun rahat şişme montlar ile uzun kollu trikoları birleştirebilir, bol pantolon modelleri ile pamuklu gömleğini kombinleyebilirsin. Spor ayakkabın ve sırt çantan ile birleştiğinde ortaya özgür bir tarz çıkaracağın bu koleksiyon ile sokak modasına da rahatça ayak uyduracaksın! 

 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr