Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sonbaharın Gözdesi İspanyol Paça Pantolonlar >>
0

Sonbahara girmemizle birlikte dolaplardan yavaş yavaş yazlık kıyafetlerimizi kaldırmaya başladık. Üst raflara kalkan şort ve etek modellerinin yerini şüphesiz pantolon modelleri aldı. Bacak boyumuzu uzun göstermesi nedeniyle çok sevdiğimiz İspanyol paça pantolonlar da hiç şüphesiz Sonbahar mevsiminin en beğenilen parçalarından biri.

Çok zayıf veya kilo problemi olan kişilerinde severek giydiği İspanyol paça pantolon modellerini satın alırken dikkat etmen gereken noktalardan biri, vücuda çok yapışan kesimlerden uzak durmak. Hafif bol diz kapaklarına oturmayacak kesimleri tercih etmek, vücudunu daha orantılı göstereceği gibi bacak boyunu da uzun gösterecektir.

İspanyol paça pantolon modelleri genellikle topuklu ayakkabı modelleri ile kombinlenir. Bunun sebebi zaten geniş olan paçaların hem yerle temas etmemesi hem de topuklu ayakkabı giyerek boyu olduğundan daha uzun göstermesidir. Ayakkabı modeli seçerken genellikle kalın topuklu veya dolgu topuklu ayakkabılar tercih ediliyor. Pantolon paçasını yaptırırken de ayakkabının gözükmemesine dikkat etmek gerekiyor.

OXXO’nun da her sezon koleksiyonlarında yer verdiği İspanyol Paça Pantolon Modelleri farklı renk ve model seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Sonbaharın en sevilen parçalarından olan İspanyol paça pantolon modellerini birlikte inceleyelim.

                          

İspanyol paça pantolon modelleri bol kesim olarak bilindiğinden kombin yaparken üzerine kısa parçalar ve üzerine oturan deri ceket modellerinden faydalanabilirsin. Basic tişört modelleri, croptop trikolar ve kısa ceketler trendi yakalamana yardımcı olacak. Ofis stiline uygun bir görünüm sergilemek istersen de gömlek modelleri ile stilini oluşturabilir topuklu ayakkabılar ve deri bir çanta ile kombinini oluşturabilirsin.

                          

İspanyol paça pantolonlara son bir kaç senedir kısa modeller de eklendi. Bilekte biten ispanyol paça pantolon modellerinin yanı sıra daha yukarda biten geniş kesimler de oldukça moda. Kışın ve sonbaharda severek kullanacağımız modellerden biri de elbette triko pantolonlar. Sıcacık tutan kumaşı ve cool görünümü ile çok seveceğin triko pantolon modellerini spor ayakkabılar ile kombinleyebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr