Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun Gözdesi Kadife Bot Modelleri >>
0

Bu sezon oldukça sık karşımıza çıkan kadife parçalara bir yenisi daha eklendi. Yumuşacık ve kaliteli dokusu sayesinde gönlümüzü çalan kadife bot modelleri hem şık hem de feminen. Dikkat çekici tasarımı ve seksi görünümü şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı. Kadife bot modelleri romantik kombinlerin de olmazsa olmaz bir parçası olacak.

Sonbahar ve Kış aylarının olmazsa olmaz parçaları arasına adını yazdıran kadife bot modellerini mini etekler ve elbiseler ile kombinleyebilirsin. Sade parçaları kadife bot modelleri ile kombinleyerek dikkat çekici ve şık hale getirebilirsin. Hem spor kombinlerde hem de gece dışarı çıkarken rahatlıkla kombinleyebileceğin kadife bot modellerini kıyafetlerinle tamamlarken biraz dikkat etmelisin. Feminen ve şık bir materyal olan kadifeyi daha sade ve spor parçalarla kullanarak kombininin dengesini sağlayacaksın.

                            

Sokak modasında da sık sık görmeye başladığımız kadife bot modellerini günlük kombinlerde boyfriend pantolonlar ile kombinleyerek daha cool bir kombin elde edebilirsin. Pastel tonlar ve koyu tonların sıklıkla kullanıldığı kadife bot modellerini gece dışarı çıkarken mini etekler veya elbiseler ile tamamlayarak şık ve feminen bir stil oluşturacaksın. Yaklaşan yılbaşı gecesinde de kadife topuklu botlar ile şık kombinler yaparak gözleri üzerine toplayacaksın.

                                    

OXXO’nun da yeni yıl koleksiyonunda yer al alan kadife bot modelleri çok şık görünmüyor mu? İki farklı renk seçeneği bulunan kadife botlara fotoğrafın üzerine tıklayarak ulaşabilirsin. Yepyeni yılbaşı koleksiyonumuz ve yılbaşında hediye edebileceğin diğer tüm ürünlere Yılbaşı Özel kategorimizden ulaşabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr