Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yılbaşı Koleksiyonumuzu Keşfet >>
0

Yılbaşı denildiği zaman aklımıza ilk olarak Kırmızı giysiler gelir. Yılbaşıyla adeta eşleşmiş olan kırmızılar ve ışıltılar bu sezon da ön planda. Bu sezon yeni yıl koleksiyonlarında gördüğümüz üç ana renk var altın sarısı, kırmızı ve olmazsa olmaz siyah. Kırmızı çekiciliği, siyah asilliği ve altın sarısı ise şıklığı ile çok beğeniliyor. Peki sen yılbaşı gecesinde ne tercih edeceksin? Hala kararını veremediysen yazımızı okumaya devam et.

Eğer gideceğin bir ev partisi ise kısa elbiseler tercihin olabilir. Hafif ışıltılı siyah veya altın sarısı elbisen ile çok şık görüneceğinden emin olabilirsin. Bir gece kulübüne veya dışarıda bir partiye gideceksen uzun elbiseler, dekolteli tulum modelleri ve etekler tercih edebilirsin. Stilini ise sezonun trendi bilekte kadife botlarla tamamlayarak kendini geceye hazırlayabilirsin.

Yılbaşı geceleri genellikle uzun geçtiğinden kıyafetlerinin rahatlığına dikkat etmen gerekiyor. Gece boyu içinde hem rahat hem de şık hissedeceğin elbiseler ile aklın kıyafetinde kalmayacak. Ayrıca dikkat etmen gereken konulardan biri de aksesuarlar. Eğer simsiyah bir kombinin varsa ışıltılı aksesuarları tercih ederek dikkatleri üzerine toplayabilirsin.

OXXO tasarımcıları tarafından yılbaşına özel olarak hazırlanan Yılbaşı Koleksiyonunu birlikte inceleyelim.

Benim tercihim yılbaşı gecesi siyah diyorsan bu kombin tam senlik. Siyah dantel detaylı bluz ile feminen ve seksi bir görünüm yakalarken. Altına giyeceğin fırfırlı pantolonun sayesinde gece boyu rahat edeceksin. Eğer etekle kombinlemek istersen sezon modası volanlı etek modelleri ile kombinleyebilirsin. Bilekte biten kadife botlar, ışıltılı el çantası ve kırmızı boyunluk-saç bandı ile stilini tamamlayarak yılbaşına şık bir başlangıç yapacaksın.

OXXO yılbaşı koleksiyonunda ayrıca etek modelleri, bluz modelleri ve tulum modelleri de bulunuyor. Özellikle sırt dekolteli tulum modelleri seksi bir stil oluşturmak isteyenlerin tercihi olabilir. Büyük parti veya davetlere uygun olacak bu modelleri kürk yakalar ve kadife botlar ile kombinleyerek stilini oluşturabilirsin. Bir ev partisi veya aile yemeği ile yılbaşına giriş yapacaksan. Mini bir etek, kırmızı boğazlı kazak ve hırka modelleri tercihin olabilir. Sen de bizimle sosyal medya hesaplarımızdan OXXO Yılbaşı kombinlerini paylaşmayı unutmaheart Şimdiden Mutlu Yıllar! angel

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr